Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

The Last Guardian - Több, mint játék!
The Last Guardian - Több, mint játék!
Volt szerencsénk tesztelni az évszázad talán legnagyobb videojátékos dobását...

3129409-thelastguardian-impressions-thumb-nologo-20160913.jpg

Körülbelül másfél óra játék után küldtem két kisebb videorészletet a testvéremnek – aki annak idején talán többször is átvészelte, ahogy végigjátszom a Shadow of the Colossust – és csak annyit tudtam neki írni melléjük: „Hát mit mondjak? Beszarás…!”

...

A mi Essenünk | Társasjátékok Ünnepe 2016
A mi Essenünk | Társasjátékok Ünnepe 2016

tarsasunnep-8508.jpg

A szerkesztőség gyakran jár játékboltokba, illetve társasjáték klubokban, kávézókban is meg-megfordulunk, sőt láttunk jó néhány lenyűgöző személyes kollekciót is, éppen ezért azt gondolhatná rólunk az ember, hogy egészen magas az ingerküszöbünk, ha asztali játékokról van szó. A 2016-os Társasjátékok Ünnepe abszolút letaglózta a D&S csapatát, mind a mennyiséget, mind a minőséget tekintve.

A rendezvény maga három fő téren zajlott, amit azért ...

Indiana Jones Kongóban | Karuba társasjáték-kritika
Indiana Jones Kongóban | Karuba társasjáték-kritika
Kipróbáltuk az év egyik legkalandosabb játékát, és nem csalódtunk.

karuba_hero.jpg

A “Spiel des Jahres”, avagy “Az év játéka”  nevezetű díj a társasjátékos világ egyik legrangosabb elismerése. A kezdetekhez képest persze kicsit változtak a körülmények, több kategóriát is létrehoztak a szervezők, mint például a Kennerspiel (“gémerjáték”) illetve az év gyerekjátéka díjat, az viszont biztos, hogy azok a játékok, amelyek elnyerik az ítészek tetszését, mindenképp érdemesek a figyelemre.

A 2016-os jelöltek között szerepelt ...

Jimmy Fallon a Nintendo Switch-en tolta a legújabb Zeldát
Jimmy Fallon a Nintendo Switch-en tolta a legújabb Zeldát
És a Super Mario Run is kapott egy gyors tesztkört.

jimmy-fallon-nintendo.jpg

Jimmy Fallon, a The Tonight Show házigazdája igazi nagyágyú az amerikai szórakoztatóiparban, aki számos hírességgel ökörködött már együtt esti műsorában. Emlékezzünk csak a tavalyi, Az ébredő Erő bemutatója előtti Star Wars-os a capella énekre , vagy akár a múlt heti akciódús interjúra Felicity Jones-szal .

Ezúttal viszont Reggie Fils-Aimé, a Nintendo of America elnöke tette tiszteletét a műsorában, aki nem akármilyen meglepetéssel érkezett: ...

George Lucasnak tetszett a Zsivány Egyes
George Lucasnak tetszett a Zsivány Egyes
Gareth Edwardsnak személyesen mondta el véleményét a Star Wars atyja.

george-lucas-directing-star-wars.jpg

Akár tetszik, akár nem, amíg új Star Wars-filmek érkeznek, George Lucas véleménye számítani fog, de ez így is van rendjén. Tavaly, az Ébredő Erő esetében - Miki Egér legnagyobb bánatára - meglehetősen sarkosan fogalmazott az öreg , ám úgy tűnik, az első Star Wars-antológiafilmmel már jóval elégedettebb a Star Wars univerzum megálmodója. 

George Lucas pozitív véleményét Gareth Edwards, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet rendezője árulta el egy ...

Januárban érkezik a LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure
Januárban érkezik a LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure
A jövőre 40 éves LEGO Technic két keréken ünnepli a jubileumot.

42063_lego_technic_bmw_r_1200_gs_adventure_02_3.jpg

A LEGO Technic a motorok szerelmeseinek kedveskedik jövőre ezzel a hipervagány BMW R 1200 GS modellel, amely egy igazi kuriózum, hiszen a BMW Motors mérnökei is besegítettek a tervezésbe. A 630 darabból álló készlet 18 cm magas, 33 cm hosszú és 10 cm széles, tehát  egy igazi vitrinpozitív példány; színeiben és vonalvezetésében szorosan követi az eredeti motor dizájnját, és mivel Technik termékről van szó, természetesen funkcionalitásban is sok meglepetés ...

Folytatódik a Zsivány Egyes divathullám
Folytatódik a Zsivány Egyes divathullám
A Hot Topic új ruhakollekciója is a messzi-messzi galaxisból merített ihletet.

hot-topic-rogue-one-featured-120162016.jpg

Épp a múlt héten írtunk a Zsivány Egyes ihlette méregdrága télikabát-kollekcióról , ám úgy látszik, az új Star Wars-film más divattervezőkre is kedvező hatással volt.

Most, hogy a Zsivány Egyes bemutatójáig már csak néhány napot kell aludni, a Hot Topic nevű divatbolt is fénysebességre kapcsolt, és kihozott egy ruhakollekciót , amely a a Columbia kabátjaihoz hasonlóan szintén a film karaktereiből nyerte az inspirációt.


 

 

 

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása