Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Januárban érkezik a LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure
A jövőre 40 éves LEGO Technic két keréken ünnepli a jubileumot.

42063_lego_technic_bmw_r_1200_gs_adventure_02_3.jpg

A LEGO Technic a motorok szerelmeseinek kedveskedik jövőre ezzel a hipervagány BMW R 1200 GS modellel, amely egy igazi kuriózum, hiszen a BMW Motors mérnökei is besegítettek a tervezésbe. A 630 darabból álló készlet18 cm magas, 33 cm hosszú és 10 cm széles, tehát egy igazi vitrinpozitív példány; színeiben és vonalvezetésében szorosan követi az eredeti motor dizájnját, és mivel Technik termékről van szó, természetesen funkcionalitásban is sok meglepetés vár az építőkre.

A készlet a legapróbb részletekig kidolgozott, a kormánymű mozgatható, de a tervezők a BMW Motorrad Telelever futómű-technológiát, az aerodinamikus szélvédőt és nyerget is úgy fordították le LEGO Technic nyelvre, hogy hű legyen az eredeti járgányhoz. 

A készlet 2017 januárjától lesz kapható, épp a LEGO Technic termékcsalád 40. évfordulójának évében,  ezért egy speciálisan díszített LEGO Technic elemet is tartalmazni fog a szett.

Szóval jövőre is lesz mit építenünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr5612032083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása