Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Szóval így néz ki egy profi terepasztal
A világ kicsiben is hatalmas tud lenni.

dndterephero2.jpg

Ahogy anno Nosfi mester is megírta, a különböző terepasztalos játékok egyik fő élvezeti faktora a figurák kifestése és a diorámák összeállítása. Igaza volt, ráadásul az elkészült műalkotások a kívülállók számára is igazi esztétikai ínyencségnek számítanak.

Az Amazing Tabletop Terrain nevű Facebook-oldalon leltünk rá erre a csodára, amely tulajdonképpen egy Dungeons & Dragons szerepjátékhoz készített dioráma, de méreteit, részletességét és sokszínűségét tekintve már-már degradálónak hat ez a megnevezés. Az elképesztő terepasztal Ryan Devoto keze munkáját dicséri, a hihetetlen óceános részletekbe azonban Michael Tiskus is besegített, aki igazi specialistának számít ezen a területen.

Ha érdekel a terepasztalos hobbi, mindenképp olvasd el cikkünket a témában, és csekkold a Scenery World Workshop Facebook-oldalát is, ahol hasonlóan király terepasztalok készülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr129879774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.09.09. 22:56:13

Elképesztő...Ezzekkel elb@szakodhattak egy ideig. :D

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása