Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Felicity Jones megmutatja, hogyan kell tonfával rohamosztagosokat büntetni
És közben übercuki.

snapseed.png

Ahogy tavaly az ébredő Erő esetében, úgy most is minden a Star Warsról szól, ám most az első antológiafilm, a Zsivány Egyes áll a középpontban. A film főszereplője, a Jyn Ersót alakító Felicity Jones is egyre gyakrabban jelenik meg különböző sajtóeseményeken és TV-showkban, ahol természetesen leginkább az új Star Wars-mozival kapcsolatos érdekességekről faggatják, a rajongók legnagyobb örömére.

Így volt ez a Tonight Showban is, ahol Jimmy Fallon arról kérdezte a fiatal angol színésznőt, milyen új harci képességekre tett szert a Zsivány Egyes forgatásán. Jones pedig elmondta, hogy egy meglehetősen intenzív kung-fu tréningben volt része, majd ledobta a magassarkúját és demonstrálta is, hogyan kell tonfával jobb belátásra téríteni a birodalmiakat. A bemutató után pedig egy rövid filmjelenetet is láthatunk, ahol ugyanezen képességét "valódi" rohamosztagosok ellen kamatoztatja Jyn Erso szerepében. 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr2412018777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Opi87 2016.12.04. 21:41:20

Egy 50 kilós lány aki leüt egyedül számtalan rohamosztagost... ha ha na persze

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása