Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Hivatalosan is megerősítették, ki játssza az ifjú Han Solót
Hivatalosan is megerősítették, ki játssza az ifjú Han Solót
Nem túl nagy meglepetés, de legalább hivatalos.

hans_solo_gun_0.jpg

Bár néhány hete már szinte biztosra mondta mindenki, hogy Alden Ehrenreich fogja játszani a fiatal Han Solót, a hivatalos bejelentés csak ma, a Star Wars Celebrationön történt meg. Szóval ő lesz Han: 

alden.jpeg

Mint látható, Ehrenreich egy cseppet sem hasonlít Harrison Fordra , de egyesek szerint ez tök jó, hiszen így csak színészi játékára és a kisugárzására kell támaszkodnia a karekter megformálása során, az értelmetlen összehasonlítások pedig talán ...

Elképesztő előzetest kaptunk a Star Wars: Lázadók új évadához
Elképesztő előzetest kaptunk a Star Wars: Lázadók új évadához
Fan service mesterfokon.

thrawn.png

Az idei Star Wars Celebration Europe első napja nem okozott túl sok izgalmat, nem kaptunk új Zsivány egyes előzetest , kínos spoilert viszont igen , így talán joggal reménykedhettünk, hogy a második nap valamivel több mosolyt csal az arcunkra.

Bár a mai menü is rendkívül nyögvenyelősen kezdődött - a C-3PO-t alakító Anthony Daniels showja valami elképesztően minősíthetetlen volt - a Star Wars: Lázadók panel egyensúlyt teremtett az Erőben egy rendkívül jól ...

A 2016-os Star Wars Celebration Europe legkínosabb pillanata | Vélemény
A 2016-os Star Wars Celebration Europe legkínosabb pillanata | Vélemény
Szegény Jiang Wen...

wenjiang.png

Ez az írás fröcsögni fog attól a bizonyos spoilertől, ennek tudatában folytasd az olvasást!

Tegnap megírtuk, hogy az idei Star Wars Celebrationön a Zsivány egyes egyik fontos szereplője hatalmasat spoilerezett az esemény egyik fénypontjának szánt - egyébként baromi unalmasra sikerült - beszélgetésén, aminek köszönhetően igencsak kellemetlenül zárult az ünnepség nyitónapja - legalábbis ha a Disney/LucasFilm oldaláról ítéljük meg a dolgokat.

Mielőtt ...

A Zsivány egyes egyik főszereplője hatalmasat spoilerezett
A Zsivány egyes egyik főszereplője hatalmasat spoilerezett
Wen Jiang nem lesz megdicsérve.

ew201606_04.jpg

A Star Wars Celebration Europe mai napján a Zsivány egyes kapta főszerepet, ám sajnos előzetes helyett csak egy kulisszák mögött videót kaptunk, illetve egy - nem túl izgalmas - beszélgetést nézhettünk végig, ahol az alkotók oszthatták meg gondolataikat a decemberben bemutatásra kerülő filmről.

INNENTŐL SPOILERVESZÉLY!

A beszélgetést Gwendoline Christie vezette, és igyekezett is minden szereplőt megszólaltatni, így a Baze Malbust alakító Wen Jiang is ...

Zsivány egyes a kulisszák mögött
Zsivány egyes a kulisszák mögött
Ez még nem az előzetes, de már könnyezünk.

rogueonewerk.png

Ma kezdetét vette az idei Star Wars Celebration Europe, ahol a rajongók tényleg ünnepi hangulatban hódolhatnak a messzi-messzi galaxisnak. A rendezvényen érdekes és izgalmas programok, előadások várják a rajongókat, a mai nap fénypontja pedig egyértelműen a Zsivány egyes hez tartozó előadás, ahol az alkotók és a főszereplők beszélnek az első Star Wars antológiafilmről.

Ahogy tavaly az ébredő Erő esetében , most is kaptunk egy baromi hangulatos ízelítőt, ...

Idén már a Disney kastélyt is megépíthetjük legóból
Idén már a Disney kastélyt is megépíthetjük legóból
Elképesztően király lett a hivatalos készlet.

disney_palota.jpg

A LEGO és a Disney kapcsolata egyre erősebb, így nem túl meglepő, hogy idén már hivatalos formában is megépíthetjük az egérgyár egyik legjellegzetesebb épületét, a filmek elején megjelenő Disney kastélyt. 

A készletről érkezett jó néhány király termékfotó, amit alább nálunk is megnézhettek, de előtte álljon itt néhány fontosabb részlet:

  • a dobozban 5 minifigura található (Miki egér, Minnie egér, Donald kacsa, Daisy kacsa, Csingiling
  • a ...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása