Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Elképesztő előzetest kaptunk a Star Wars: Lázadók új évadához
Fan service mesterfokon.

thrawn.png

Az idei Star Wars Celebration Europe első napja nem okozott túl sok izgalmat, nem kaptunk új Zsivány egyes előzetest, kínos spoilert viszont igen, így talán joggal reménykedhettünk, hogy a második nap valamivel több mosolyt csal az arcunkra.

Bár a mai menü is rendkívül nyögvenyelősen kezdődött - a C-3PO-t alakító Anthony Daniels showja valami elképesztően minősíthetetlen volt - a Star Wars: Lázadók panel egyensúlyt teremtett az Erőben egy rendkívül jól sikerült előzetessel, rengeteg érdekességgel és töménytelen fan service-szel.

Az előzetes talán legnagyobb bombája Thrawn főadmirális megjelenítése volt, aki a régi idők Star Wars könyveinek egyik legnépszerűbb karaktere volt, a rajongók egyszerűen imádták, és már jó ideje követelték, hogy az agyafúrt birodalmi stratéga kerüljön vissza a Star Wars kánonba. A rajongók tehát örülhetnek, Thrawn főadmirális újra kanonikus szereplője a messzi-messzi galaxisnak, és további jó hír, hogy Timothy Zahn, a karakter kitalálója és a kultikus Thrawn-trilógia jövő nyáron új regénnyel jelentkezik, amelynek a borítója itt látható:

thrawnbook.jpeg

Dave Filoni és csapata köröket vert a Star Wars Celebration eddigi attrakcióira, de azért reméljük, hogy a lesznek még említésre méltó dolgok a hétvége során. Hamarosan kezdődik a videojátékokkal foglalkozó panel, holnap pedig a 8. epizódé lesz a főszerep, szóval érdemes figyelgetni a streamet.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr218894368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jazo 2016.07.17. 21:59:17

Három dolog:
Remélem Asoka előkerül még később...az eddigi legjobb karakter az egész SW "univerzumban"
Ezra hajával meg miért kellett ezt tenniük?
Ez a jediből sith dolog eléggé unalmas story elem. A Disney-nél csak rajzolni tudnak, írni nem? Már csak az hiányzik, hogy "Ezra én vagyok az apád..."

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása