Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Zsivány egyes egyik főszereplője hatalmasat spoilerezett
Wen Jiang nem lesz megdicsérve.

ew201606_04.jpg

A Star Wars Celebration Europe mai napján a Zsivány egyes kapta főszerepet, ám sajnos előzetes helyett csak egy kulisszák mögött videót kaptunk, illetve egy - nem túl izgalmas - beszélgetést nézhettünk végig, ahol az alkotók oszthatták meg gondolataikat a decemberben bemutatásra kerülő filmről.

INNENTŐL SPOILERVESZÉLY!

A beszélgetést Gwendoline Christie vezette, és igyekezett is minden szereplőt megszólaltatni, így a Baze Malbust alakító Wen Jiang is lehetőséget kapott, hogy megosszon néhány érdekességet az általa megformált karakterről. A tört angolsággal beszélő kínai színésznek pedig meg is eredt a nyelve, zavarában konkrétan elmondta, hogy a filmbeli cimborája, a Donnie Yen által megformált Chirrut meg fog halni, és ezzel a rendezvény talán legnagyobb spoilerét szállította szegény.   

謝謝, 姜文!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr398892220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása