Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Tarzan legendája - itt a szinkronos előzetes
Tarzan legendája - itt a szinkronos előzetes
Hamarosan újra filmvásznon Edgar Rice Burroughs klasszikusa.

Tarzan utoljára a Disney-féle rajzfilmben majomkodott a mozikban, de hamarosan véget érnek az ínséges idők, hiszen érkezik a Tarzan legendája című élőszereplős mozifilm,  Alexander Skarsgård dal a címszerepen. 

Skarsgård mellett Margot Robbie, Samuel L. Jackson és Christoph Waltz is benne van a buliban, szóval sztárokban nem lesz hiány. Alább pedig megtekinthetitek az előzetes magyar szinkronos változatát.

Kijött a Maze - The Angels Walk Silently második előzetese
Kijött a Maze - The Angels Walk Silently második előzetese
Hamarosan Kickstarteren a magyar túlélő horror!

image

Már jó ideje figyeljük a Maze - The Angels Walk Silently című lovecrafti hagyományokat ápoló horror-kaland alakulását, és folyamatos örömmel vesszük tudomásul, hogy a srácok jól haladnak a játékékkal.

Múltkor egy felvezetőként szolgáló  ingyenes mini kalandjáték megjelenéséről számolhattunk be , most pedig itt van egy friss és ropogós előzetes, amely már a Maze-hez, és a hamarosan startoló Kickstarter-kampányhoz készült. Csekkoljátok!

Ez ...

Megvan a Trónok harca premier időpontja
Megvan a Trónok harca premier időpontja
A szokásosnál kicsit később debütál a 6. évad.

image

Április 24

Ekkor debütál az első rész a HBO-n a Szilícium-völgy (Silicone Valley) és Az alelnök (Veep) új részeivel együtt.

Viszonylag keveset lehet tudni az új évadról. Sok ponton kérdőjelet hagytak a sorozat készítői a nézőkben: mi lesz Jon Snow-val, miután leszúrták az Éjjeli Őrség lázadói, mi lesz Theonnal (Bűzös) és Sansával, akik levetették magukat a várfalról, és mi a helyzet Aryával úgy egyáltalán (megvakította és megölte ...

Egy Dungeons & Dragons játékos elkészítette a játék összes szörnyét egy 3D nyomtató segítségével
Egy Dungeons & Dragons játékos elkészítette a játék összes szörnyét egy 3D nyomtató segítségével
Csupán egy év kellett hozzá.

mz4250  egy kellően fanatikus Dungeons & Dragons játékos. 3D-modellezte a játék összes szörnyét, majd kinyomtatta és kifestette őket, most pedig megosztotta a világgal a munkáját.   

A figurák tervezéséhez mz4250 a Blender nevű programot használta, a nyomtatáshoz pedig saját  Printrbot Simple Metal 3D nyomtatóját. Íme néhány alkotás:

A többi figurát itt nézhetitek meg .

Ha esetleg megjött a kedved a 3D nyomtatáshoz, akkor mz4250 ...

Far Cry Primal - történeti nyelvészek is dolgoztak a játékon
Far Cry Primal - történeti nyelvészek is dolgoztak a játékon
Vajon hogy beszéltek az első emberek?

Úgy látszik, ez az elképesztően izgalmas kérdés nemcsak az antropológusokat, történészeket és nyelvészeket foglalkoztatja, hanem néhány játékfejlesztőt is.

A Far Cry Primal készítői legalábbis fontosnak tartották, hogy a játékban szereplő karakterek autentikusak legyenek. Már a kezdeti időszakban kiderült, hogy az angol nyelv használata elég illúzióromboló lett volna, ezért a csapat elkezdett konzultálni antropológusokkal, olyan filmesekkel, akik ...

Itt a Netflix, de ez miért jó?
Itt a Netflix, de ez miért jó?
Elindult itthon is a világ legnagyobb filmes és sorozatos streaming szolgáltatója.

image

Kb három évvel ezelőtt indultak itthon a zenei streamingszolgáltatók (Deezer, Spotify), de igazából elmaradt az áttörés. Az emberek nem értették meg, hogy miért jó az, hogy hogy nem kell torrentezni és YouTube-on keresgélni. Nem látták meg, hogy az egész egyszerű, felhasználóbarát, legális, kényelmes, mobil-kompatibilis és az előadókat támogatja az aki így hallgatja a zenéket. Akik igen, azoknak a túlnyomó többsége sem hajlandó havi 1500 forintot ilyesmire ...

Itt a Batman Superman ellen legújabb szinkronos előzetese
Itt a Batman Superman ellen legújabb szinkronos előzetese
Kezdődhet minden idők legmenőbb gladiátorcsatája.

image

Úgy látszik, nem telik el nap új szuperhős-előzetes nélkül. Ez persze nem is csoda, hiszen az idei év nagyrészt szuperhős gúnyába öltözött csodabogarakról fog szólni. Tudjuk, hogy lesz Deadpool , Batman Superman ellen , Amerika kapitány: Polgárháború , X-Men: Apokalipszis , de lesznek még olyanok is, mint Öngyilkos osztag , Gambit, valamint Doctor Strange is feltűnik majd a vásznon.

Ám ezúttal két nagyágyú, Batman és Superman látványos összecsapásának ...

Szóval ez egy Poe Dameron testpárna
Szóval ez egy Poe Dameron testpárna
Nem, mi sem értjük.

image

Bár a Star Wars: Az ébredő Erő igazi közönségkedvenc karaktere a Daisy Ridley által játszott Rey lett, Poe Dameron körül is igen erős rajongói bázis alakult ki. Ez már csak azért is érdekes, mert az ellenálló pilóta korántsem szerepel túl sokat a filmben, az viszont biztos, hogy a következő epizódokban több időt fog kapni a “Galaxis legjobb pilótája”.

Brilcrist  viszont talán egy kicsit túltolta a rajongást ezzel a kétoldalú testpárnával, de mi ...

Egy 8 éves kislány hiányolta Reyt a Star Wars Monopolyból, ezért panaszlevelet írt a Hasbrónak
Egy 8 éves kislány hiányolta Reyt a Star Wars Monopolyból, ezért panaszlevelet írt a Hasbrónak
Teljesen igaza van!

image

Bár itthon felettébb népszerű az az elképzelés, miszerint a nőknek a konyha-gyerekszülés-takarítás aranyháromszögben kell megtalálniuk a boldogságot, vannak olyan országok, ahol az emberek már túl vannak Felvilágosodáson és ezt másképp gondolják.

Valahol ennek a gondolatiságnak a terméke a Star Wars: Az ébredő Erő is, ahol a Daisy Ridley által alakított Rey az egyik legrátermettebb karakter, aki ráadásul a nézők szívébe is belopta magát, ...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása