Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Itt a Tarzan legendája magyar feliratos előzetese
Látványos előzetes, pont ezt vártuk a nem kis kaliberű tagokból álló stábtól.

image

Kegyetlen világ az őserdő, ahol folyamatos a harc a túlélésért és csak a legerősebbek érhetik meg a következő reggelt. Kegyetlen világ az embereké, akik nem tisztelnek semmit és mindent uralni akarnak. De vajon mi a kegyetlenebb, az emberek vagy az állatok világa? Melyik sors a kegyetlenebb: Tarzan, akit emberek helyett majmok neveltek, az őserdőben kell élnie és indákon ugrálnia, vagy Tarzan, akit kiszakítanak az őserdőből, öltönyt adnak rá, és elálló kisujjal kell teáznia? Ki a legerősebb? Aki képes túlélni a dzsungelben, vagy akire nem hat mások befolyása? Aki képes megtagadni saját magát, vagy aki semmilyen helyzetben nem tagadja meg saját magát?

Ilyen kérdéseket hordoz magában Tarzan története, amit jövőre David Yates (Harry Potter és a Halál ereklyéi) rendező egy rendkívül látványosnak ígérgező filmben tolmácsol nekünk. Tarzan szerepben a True Bloodos Alexander Skarsgård, Jane szerepében a Wall Street farkasában DiCaprionét játszó Margot Robbie, a kapitány pedig Christoph Waltz, a Django elszabadul doktora lesz, de feltűnik majd Samuel L. Jackson is.

2016 nyarán érkezik a film a mozikba, a trailert magyar felirattal itt láthatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr918637656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása