Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Novemberben LEGO Kreatív Sziget lesz a Westendben
Folytatódik a LEGO családi rendezvénysorozata.

lego_westend.jpg

Szeptemberben számolhattunk be róla először, hogy elstartolt a LEGO Kreatív Sziget nevű rendezvénysorozata, ami novemberben egy újabb hétvégére tér vissza, ahol a lelkes építészek a legújabb

LEGO DUPLO, Friends, City, Nexo Knights, és Ninjago

játékelemekből építhetik meg saját építményeiket.

A rendezvény november 5-én és 6-án, szombaton és vasárnap várja az érdeklődőket a Westendben, ahol nem is olyan régen új LEGO Store is nyílt. A LEGO Kreatív Sziget továbbra is a fiatalabb korosztály számára kínálja a legizgalmasabb programokat, ám egy ilyen hétvége épp arról szól, hogy a család közösen építhessen, játszhasson. 

A LEGO tehát idén a rendezvények szempontjából is nagyon erős évzárót produkál, és ugye ott vannak a legújabb Star Wars készletek is, amelyek szintén nagyon komolyra sikerültek.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr3811844617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása