Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Szeptember 30-án új LEGO Store nyílik a WestEnd City Centerben
A nyitó hétvége számos izgalmas programot és játékot tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

legostore_screen_003.jpg

A fenti kép csak illusztráció

Izgalmasan kezdődik a hétvége a LEGO-rajongóknak, hiszen új bolt nyílik a WestEnd City Centerben, ráadásul bothan kémeink jelentése szerint a bevásárlóközpont egyik leglátványosabb üzlete lesz, ahol számtalan exkluzív LEGO készlet mellett LEGO kiegészítők, Pick a Brick fal és Build a Mini aktivitás várja a LEGO szerelmeseit pénteken, azaz holnap 10 órától.

A nyitás alkalmából a szervezők sok-sok LEGO Store lufival várják az érdeklődőket, a LEGO kvízjáték résztvevőire pedig LEGO ajándékok várnak. Mi tuti, hogy kinézünk! 

A harmadik bolt megnyitásáról így nyilatkozott Sipos Judit, a LEGO Hungária Kft. ügyvezető igazgatója:

Az első magyarországi LEGO Store, a budapesti Árkád bevásárlóközpontban 2012-ben nyitotta meg kapuit. A koncepció regionális viszonylatban is kiemelkedően sikeres hazánkban. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint az a tény, hogy a közép-kelet európai országok közül az új üzlet megnyitásával Magyarországon érhető el a legtöbb LEGO Store, hozzájárulva ezzel még több gyermek és felnőtt LEGO élményéhez.

Mindenképp érdemes kilátogatni a nyitóhétvégén, ráadásul nemcsak a boltban lesz érdemes nézelődni, ugyanis a szervezők a szökőkút mellett is készülnek különböző LEGO programokkal.

A holnapi napon jelennek meg ráadásul az új LEGO Star Wars készletek is, úgyhogy különösen jónak ígérkezik ez a hétvége mindenkinek, aki szívesen építkezik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr5811753007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása