Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Megérkeztek a LEGO Star Wars Zsivány Egyes készletek Magyarországra
Légy Zsivány!

legyzsivany.png

Bár a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet bemutatójáig december 16-ig várni kell, a LEGO-rajongók már most örülhetnek, hiszen ők sokkal előbb részesülhetnek a galaktikus élményben: épp a napokban jelentek meg a LEGO Star Wars Zsivány Egyes készletei, amelyek segítségével kicsik és nagyok egyaránt összelegózhatják a messzi-messzi galaxist.

Pont a múlt héten, a megjelenés napján olvashattátok bemutatónkat a legújabb AT-ST lépegetőről, amely véleményünk szerint kegyetlen jól sikerült, de kár lenne megfeledkezni a kollekció többi darabjáról, amelyek szintén nagyon izgalmas készleteknek ígérkeznek.

Kedvenc lépegetőnk mellett birodalmi oldalról megépíthetjük a főgonosz Krennic birodalmi űrsiklóját, egy légpárnás tankot és a hipervagány külsővel megáldott Tie bombázót, de a Lázadó szimpatizánsok sem maradnak hoppon, hiszen a kollekció talán legzsiványabb darabja, az U-szárnyú vadászgép készen áll arra, hogy bevetésre küldjük.

2016-lego-star-wars-at-st-walker-rogue-one-set_1.jpg

sw11.jpg
 

A hagyományos járművek mellett három építhető akciófigura sem érdemes megfeledkezni: 

A Rogue játékok reklámkampányának mintájára a széria kapott egy vicces, stop motion technikával készült kedvcsináló klipet is, amely már magyar felirattal is elérhető:

 

LEGO-ban tehát idén sem lesz hiány! Nektek melyik készlet tetszik a legjobban?  

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr6211767573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trollsalab 2016.12.04. 20:42:25

Érdekes én már 14.-ére is kaptam jegyet.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása