Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Hamarosan érkezik a Terra Mystica mobilos verziója
Az utóbbi idők egyik legjobb társasjátéka is digitalizálódik.

cvtbc_wxyaeh9gl.jpg

A társasjátékok manapság a digitális eszközökön is nagyon jól érzik magukat, a legmenőbb címekhez gyakorlatilag már kötelező jelleggel érkeznek a mobilos és tabletes verziók is, ráadásul meglehetősen sikeresek is, elég csak a Ticket to Ride-ra gondolni. Erre a sorsa jutott a Terra Mystica című stratégiai játék is, amely jelenleg a BoardGameGeek 100-as listájának negyedik helyén trónol. 

A mobilos verziót a német Digidiced hegeszti, akik olyan társasokat ültettek már át okosgépekre, mint az Agricola: All Creatures Big & Small, a Le Havre vagy a Patchwork.

A Terra Mysticában 5 játékos küzdhet a győzelemért a 14 fantasy faj/nép valamelyikével (a sellőktől az óriásokig terjed a skála), építhet, gyűjtögetheti a nyersanyagokat, mindezt egy igazán élvezetes, gazdag játékélménybe burkolva, ami nem ritkán lépi túl a 2-3 órás játékidőt.

A játék iOS-re és Androidra érkezik.  

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr411838423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása