Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A LEGO Star Wars karakterek saját olimpiát kaptak
Gyere, R2, gyere, gyere!

legostarwarsolimpia.png

Bár a riói olimpia sajnos nemrég véget ért, teljesen érthető, ha még mindig az ötkarikás játékok körül forognak a gondolataink. Legközelebb 4 év múlva, Super Mario hazájában lobbannak fel az olimpiai lángok, de szerencsére nem kell olyan sokáig várni, hogy visszahozzuk a nemes versengés szellemét a hétköznapjainkba. Ráadásul az érzést LEGO figurákkal és Star Warsszal is súlyosbíthatjuk.

Toscano Bricks csapata egy vicces videó formájában emlékezett meg a olimpiáról, amelyben LEGO Star Wars karakterek próbálnak sportszerűen helytállni különböző versenyszámokban. A készítők számos Star Wars poént csempésztek a rövidke, de annál hangulatosabb videóba, így a megnézése nemcsak LEGO- és sportbolondok számára javallott!

Amúgy van egy egészen pöpec kis elemzésünk a Zsivány Egyes legújabb előzeteséről. Olvastátok már?

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr2811610902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása