Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Kalapozzuk össze az év gamer buliját!
A PixelCon szervezői a közösségi finanszírozás segítségével emelnek a téteken.

masufb.png

Hazánk egyik legkirályabb gamer rendezvénye, a PixelCon idén novemberben már negyedik alkalommal várja a retro és kurrens videojátékok kedvelőit, ám az Insert Coin Egyesület ezúttal egy igazi nemzetközi különlegességgel is készül a bulira a chiptune-t és a metalt keverő Machine Supremacy képében, ám ti is kelletek ahhoz, hogy ez a nem mindennapi koncert megvalósuljon.

A szervezők közösségi finanszírozás segítségével igyekeznek összehozni a bulit; nemrég élesítették is kampányukat az IndieGoGón, ahol legalább 3500 eurót szeretnének összekalapozni ahhoz, hogy a Machine Supremacy is tiszteletét tegye a novemberi PixelConon. Bár az utóbbi időkben egyre több különleges - és nem utolsó sorban sikeres - magyar közösségi finanszírozási projekttel találkozhattunk, a PixelCon kezdeményezése mindenképp egyedi színfolt a palettán, hiszen itthon ilyen célokra még nem nagyon használta senki egyik népszerű crowdfunding platformot sem. 

A kampány még 2 hónapig tart, és itt tudjátok támogatni. Bővebb információt a bandáról és eseményről pedig itt olvashattok. Fontos megjegyezni, hogy a PixelCon akkor is megrendezésre kerül, ha a kampány esetleg sikertelenül zárul, ám így értelemszerűen a svéd banda nélkül leszünk kénytelen bulizni. 

Amúgy Machine Supremacy esetében pedig valami ilyesmire lehet számítani:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr648876132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása