Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Társasjátékok Ünnepe 2018
Töltsd meg a rövid hétvégét játékkal!

csaladi_gemklub-dsc08992.jpg

A ledolgozós hétvége nem is igazán hétvége, és ahogy közeledik úgy csökken az ember kedve bármihez, kivéve…

Ha épp erre a kurta hétvégére esik idén a Társasjátékok Ünnepe, mert akkor egészen más a helyzet. Lebegjen szemetek előtt célként, hogy elgyertek munka után, vagy szabadnapot kivéve munka helyett a Lurdy konferencia központba és társasozzatok két napon keresztül!

2018 november 10-11-én közel 400 asztalon, 7 teremben, majdnem 3000 m2-n játszhattok hazai és külföldi társasjátékokkal, minden korosztály és súlycsoport megtalálhatja az ínyére való játékokat.

Ami idén is lesz:

  • társasjáték bemutatók
  • Mini Essen – a nagy német vásár üdvöskéi megtekinthetők és kipróbálhatók
  • helyi versenyek
  • játékoktatás szakértő játékmesterektől
  • társasjátékfejlesztők és játékaik
  • óriási társasjátékvásár

A rendezvényen kerül megrendezésre a megújult Társasjátékos Olympia, ahol 9 versenyszámban mérhetik össze tudásukat az ország legjobb társasjátékosai: Ticket to Ride: Európa, Kingdomino, 7 Csoda: Párbaj, Dice Forge: A sors kovácsai, Glüx, Century: Fűszerút, Cartagena, Carcassone, Évszakok. Ehhez idén a GameRelation készítette az applikációt, az elődöntők ezen keresztül zajlottak illetve zajlanak most is. A GR egy kihívással is készült a versenyben résztvevőknek, a dobókockától a társasjátékig széles palettája van a nyereményeknek.

Mi ott leszünk, sőt, addig is készülünk nektek egy kis meglepetéssel nektek, igaz, csak online!

tju_2018_szorolap.jpg

 

Társasjátékok Ünnepe

2018 november 10. 10-21 óráig, november 11. 10-18 óráig a Lurdy Rendezvényközpontban (Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 1097)

Jegyinformáció itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr6114303983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása