Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Élő szerepjátékosoknak szánt fénykardra megy a gyűjtés Kickstarteren
LARP-osabb fegyver. LARP-osabb időkre való.

image

Az élő szerepjátéknak megvan a maga romantikája, de speciális eszközök is szükségesek hozzá, ha a biztonság is fontos szempont a szervezők részéről. A Star Wars-rajongó élő szerepjátékosok pedig a fénykardok miatt egy teljesen sajátos nehézséggel is küzdenek, hiszen nehéz hihető és egyben biztonságos fénykardutánzatokkal kaszabolni egymást.

Ezt az állapotot elégelte meg a francia-kanadai Calimacil nevű cég, amely élő szerepjátékosok számára készít segédeszközöket. Legújabb fejlesztésük a Foam Led Saber éppen mostanában kaszál a Kickstarteren, ami nem is csoda, hiszen egészen komoly kis cuccról van szó. Egyrészt műanyaghabból készült, így teljesen biztonságos, másrészt pedig világít és hangokat ad ki, amitől máris autentikusabbnak tűnik, mint egy kékre mázolt seprűnyél.

A projekt megvalósulásához szükséges 50 ezer kanadai dollár már összegyűlt, jelenleg 83 ezer dollárnál tart a kalapozás, és még 20 nap van hátra a kampányból. Az Erő van velük!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr278637430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása