Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Októberben érkezik a hivatalos World of Warcraft szakácskönyv
Nélkülözhetetlen szakkönyv királyi lakomákhoz és hordás zabálásokhoz.

wow-cookbook.jpg

A kulináris élvezetek kedvelői hamarosan megtapasztalhatják az azerothi konyha csodáit is, ugyanis októberben megjelenik a World of Warcraft világán alapuló hivatalos szakácskönyv. A receptgyűjteményt az a Chelsea Monroe-Cassel állította össze, aki korábban a Trónok harca szakácskönyvvel bizonyított, így remélhetőleg új műve mind a Szövetség, mind a Horda képviselői számára megfelelőnek fog bizonyulni.

Az igazsághoz azonban hozzátartozik az is, hogy a hölgy nem túl járatos a World of Warcraft világában, ezért a könyv összeállításakor a rajongók segítségét is igénybe vette, így biztosan autentikus étkek fognak szerepelni a receptek között.

Bár a Warcraft-mozira még nem vihetünk olyan szendvicseket, amelyek receptjei innen származnak, az könnyen előfordulhat, hogy a Warcraftos házimoziestre már ebből a könyvből válogatjuk össze a harapnivalót. Íme, néhány recept:

wowkonyha1.jpg

wowkonyha2.jpg

wowkonyha3.jpg

wowkonyha4.jpg

wowkonyha5.jpg

wowkonyha6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr768719418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása