Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A halálról szól a Trónok harca legújabb előzetese
Szinte minden fontos szereplőnél belengették a halált a készítők a húsvéti trailerben.

image

A halált járja körbe a legújabb előzetes, és a főbb szereplők közül szinte mindenki feltűnik benne egy olyan helyzetben, amibe a Trónok harcát ismerve könnyen belehalhat.

Először Tyrion szólal meg, miközben a képeken Daeneryst vélhetően a saját seregéből sodorja el egy katonája, majd Tyrion maga egy gyanús italba kortyol bele, miközben arról beszél, hogy a nagyok játszmája ijesztő. Ezután Ramsay-t látjuk, aki egy sereg élén talán még rémísztőbb, mint egyedül a kínzókamrában. Ezután a fősepton szólal meg és arról beszél, hogy bűnösök vagyunk és megérdemeljük a halált, miközben a vérfertőző Lannister ikerpár néz sokatmondóan maga elé.

Az ezutáni csatajelenetek közben, ahol egy pillanatra a megvakult Aryát is látjuk, Jaqen H’Ghar szólal meg és közli, hogy úgyis bővülni fog az Arcok Csarnoka – ahol az ő arcukat láthattuk az előző trailerben. És a visszatérő Brannek sem jósolunk túl hosszú evilági életet.

image

A sorozat készítői tehát előrevetítették, hogy senkinek nincs biztonságban az élete. Ezt ugyan eddig is tudtuk, de a mostani intenzív trailer alapján még az eddigieknél is nagyobb vérfürdőkre számítunk a kevesebb mint egy hónap múlva induló hatodik évadban. Az eddigi információk alapján csak Sansa sorsa vehet pozitív fordulatot.

Havas Jon értelemszerűen nem szerepelt a trailerben, neki már nem kell meghalnia. Arról, hogy van-e esély arra, hogy feltámad, itt írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr128637900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása