Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Trónok harca 6. évad teaser magyar felirattal – Megszólalnak a halottak
Ned, Robb, Catelyn, Joffrey és Havas Jon teaseli a legújabb évadot.

A trailer után egy teaser érkezett Westerosból. Az Arcnélküliek csarnokában vagyunk, a misztikus helyen, ahol Arya él jelenleg. Ahogy közelebb ér a kamera, látjuk Ned Stark arcát, aki halálára utal vissza egy mondattal. Utána Robb szólal meg, majd Catelyn, Joffrey, majd a végén Jon Snow. Mindenki egy sérelemre utal – vérmérsékletének megfelelően –, ami a saját halála miatt érte. Havas Jon viszont nem a saját szerencsétlen sorsát fogalmazza meg, egy sokat sejtető mondattal a halottak feltámadását vetíti előre. Az utolsó képen feltűnik Tyrion, Arya, Sansa, Cersei, Bronn és Missandei arca is, de az előbb megszólalókkal ellentétben ők még élnek. Ezek szerint nem sokáig?

Egy lehetséges elméletről, ami szerint észak fellázad a Starkokért, Jon Snow feltámad és a Starkok vezetője lesz, itt írtunk. Ez a teaser is beleillik ebbe a teóriába, de azért ne vegyük készpénznek a happy endet.

Kövessétek az oldalt további Trónok harca hírekért és exkluzív, magyar nyelvű infókért!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr788638020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása