Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Loot & Legends kalandozások
Loot & Legends kalandozások
Valahol hősies fantasy. Valahol pedig nagyon nem.

image

Az utóbbi időkben az asztali játékok - legyen szó társas- vagy szerepjátékokról - mintha elindultak volna a mainstream felé. Jó-jó, nem azt mondom, hogy kockázatmentes dolog bevallani egy első randin, hogy az ember néhanapján leül a barátaival fura kockákat dobálni, és képzeletbeli labirintusokban orkokat ölni, de az egészen nyilvánvaló, hogy sokat változott a helyzet a sötét 90-es évekhez képest.

Egyrészt minden fronton dúl a retróláz, a szentimentális ...

Fél nap alatt összegyűlt a pénz a Divinity: Original Sin 2-re
Fél nap alatt összegyűlt a pénz a Divinity: Original Sin 2-re
Ez gyors volt!

Nem olyan meglepő, hogy a Divinity Original Sin 2 is megkapta a támogatást Kickstarteren , hiszen már az első rész is 4 nap alatt megkapta a támogatást, de arra talán senki nem számított, hogy most alig 12 óra alatt összegyűlik a megvalósuláshoz szükséges 500 ezer dollár.

A készítők is meglepődtek egy kicsit, akik az alábbi videóban tájékoztatják a népet a következő lépésekről:

Jön a Magic Puzzle Quest
Jön a Magic Puzzle Quest
Reszkethet a Candy Crush Saga?

A Wizards of the Coast az egészen jól sikerült Magic Duels után igyekszik újabb frontokon is támadni, így a következő mobilos Magic: The Gathering a match-3 játékok közé fog tartozni. Tudjátok, Candy Crush Saga, Bejeweled és társai.

A Magic Puzzle Quest természetesen ingyenes lesz, és lehetőségünk nyílik majd különböző varázslatokat, csodás lényeket és ritka tárgyakat gyűjtögetni, ahogy reszeljük a küldetéseket.

Az megvan, hogy színdarab lesz a Ghost in the Shellből?
Az megvan, hogy színdarab lesz a Ghost in the Shellből?
Japánban így ünneplik a kultikus anime 25. évfordulóját.

Idén mutatják be a Ghost in the Shell Arise: Ghost is Alive című színdarabot, ami művészeti szempontból egy igencsak fura hibridnek számít, ugyanis kiterjesztett valóság és 3D-szemüvegek segítségével izgulhatjuk végig Motoko Kusanagi őrnagy kalandjait.

Apropó Kusanagi! Itt van néhány kép róla:

A tini lányok 60%-a játszik, de nagy részük inkább kikapcsolja a mikrofont
A tini lányok 60%-a játszik, de nagy részük inkább kikapcsolja a mikrofont
Bizony, a lányok is szeretnek játszani.

image

Masai korábban már írt egy egészen kiváló szösszenetet a nemek harcáról , most azonban újra érintjük a kérdéskört egy igazán tanulságos felmérés kapcsán.

Már jó ideje tudjuk, hogy a videojátékokkal játszó nők és tini lányok száma gyorsan növekszik. Tavalyi felmérések szerint a felnőtt nők adják a gamer populáció legnagyobb hányadát. A férfi tábor azzal tiltakozik, hogy ezek a nők nem „olyan” játékokkal játszanak, hanem mobilos ...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása