Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Az év legjobb karácsonyi ajándéka
Egy fejlesztő megépítette az időjáráselőrejelző varázstükröt.

Ha az idei ajándékozást megúsztad parfümmel, zoknival, wellnesskuponnal és könyvvel, akkor inkább ne is olvass tovább. Ha viszont van benned hajlam a saját készítésű kreálmányok készítésére, itt a tuti tipp a legjobb ajándékhoz evör: az időjárás-előrejelző és válogatott kedvességeket mondó tükör.

Hozzávalók:

  • egy monitor
  • egy ugyanakkora kémtükör
  • néhány sor kód
  • képkeret

Az alkotó Dylan Pierce találmánya mellett minden idei ajándékötlet eltörpül, de szerencsére volt olyan kedves és megosztotta a világgal a receptjét. A blogján részletesen megtalálható a készítés folyamata, bármikor nekifoghattok a nagy mű elkészítésnek. A tükör egy Chromium alapú böngészőablakot nyit meg teljes képernyőn, ez húzza be az időjárás infókat, ezek mellett alul egy randomizált kedvességet jelentít meg. Egyszerű és nagyszerű, hasznos és kreatív, kézzel készített és egyedi. Felejtéstek el a névre szóló bögréket és sparos ajándékkosarakat!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr228637588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása