Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A sufniban senki sem hallja a sikolyod! – Outlast 2 játékteszt
A sufniban senki sem hallja a sikolyod! – Outlast 2 játékteszt
Megnéztük, milyen a vendégszeretet manapság Sátánéknál…

Az Outlast 2 tesztelése alatt ébredtem rá, hogy azt hiszem, engem már semmi sem tud igazán megijeszteni egy videojátékban (a mikrotranzakciókon, fegyver skineken és „ölj meg 10 csatornapatkányt” típusú küldetéseken kívül persze…) illetve… na jó, volt pár jump-scare, amitől bennem is megállt az ütő egy pillanatra és a játék példaértékűen magas fokon tartja a feszültséget elejétől a végéig, de az igazat megvallva, azt hiszem a Silent Hill első ...

Kingdomino társasjáték-kritika
Kingdomino társasjáték-kritika
Dominózni nem gyerekjáték!

Bruno Cathala neve ismerősként csenghet blogunk rendszeres olvasói fülében: a francia társasjáték-tervező több játékáról is írtunk már ( 7 Csoda: Párbaj , Five Tribes , Yamatai ), mégpedig kivétel nélkül pozitívat. Amikor megtudtuk, hogy 2016-os újdonságát, a Kingdominot a Gémklub elhozza Magyarországra is, örömmel vetettük bele magunkat a dominózásba. A látszat ellenére közel sem gyerekjátékról van szó!

Őszintén szólva, mikor először megláttam ...

Így szól a Star Wars Erő témájának szintivel súlyosbított változata
Így szól a Star Wars Erő témájának szintivel súlyosbított változata
Az Erő van a 80-as évekkel!

Május 4-ét már évek óta  Star Wars-napként ünneplik a rajongók, így ma mi sem mehetünk el szó nélkül minden idők talán legkedveltebb űroperája mellett.

Idén egy igazi különlegességre leltünk, amely napjaink 80-as évek mániáját keveri a messzi-messzi galaxis legismertebb dallamaival. Történt ugyanis, hogy egy Scandroid nevű zenész synthwave mázba mártotta John Williams felejthetetlen Erő témáját, az eredmény pedig igencsak király lett, amit bátran ...

Valaki Star Wars-osította a Beatles Bors őrmester albumát
Valaki Star Wars-osította a Beatles Bors őrmester albumát
Az eredmény pedig kegyetlen lett.

stormtrooper_beatles_pose.png

Lehet szeretni, lehet utálni, de az biztos, hogy a Beatles Sgt. Pepper's Lonley Hearts Club Band című albuma kultikusnak számít a zenekedvelők között. Nehéz olyan "minden idők 10 legjobb albuma" nevezetű listát találni, amelyen ne szerepelne ez a mű, és bár az én ízlésemtől meglehetősen távol áll a gombafejűek életműve, Star Warsszal hígítva szívesen fogyasztom.

Történt ugyanis, hogy egy Palette-Swap Ninja nevű jedi mester  zenész Star Wars paródiává ...

8 kihagyhatatlan játékos akció a hétre!
8 kihagyhatatlan játékos akció a hétre!
Újabb akcióvadászatot tartottunk és komoly kincseket találtunk erre a hétre is!

Legújabb videojátékos rovatunkban igyekszünk megmutatni a hazai paletta és a nemzetközi (de itthon is elérhető) piac legtutibb heti akcióit, árzuhanásait vagy egyszerűen csak alapvetően szuper fogásait. Minden héten jelentkezünk majd aktuális listákkal, szóval érdemes velünk tartani, főleg, hogy a cikksorozatban nagy AAA kategóriás címek mellett kisebb kult és/vagy indie játékokkal is foglalkozni fogunk!

...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása