Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Valaki Star Wars-osította a Beatles Bors őrmester albumát
Az eredmény pedig kegyetlen lett.

stormtrooper_beatles_pose.png

Lehet szeretni, lehet utálni, de az biztos, hogy a Beatles Sgt. Pepper's Lonley Hearts Club Band című albuma kultikusnak számít a zenekedvelők között. Nehéz olyan "minden idők 10 legjobb albuma" nevezetű listát találni, amelyen ne szerepelne ez a mű, és bár az én ízlésemtől meglehetősen távol áll a gombafejűek életműve, Star Warsszal hígítva szívesen fogyasztom.

Történt ugyanis, hogy egy Palette-Swap Ninja nevű jedi mester zenész Star Wars paródiává alakította  a teljes Bors őrmester albumot, amit szerencsére nemrég meg is osztott a világgal, amely ezáltal egy kicsit jobb hely is lett. A mester weboldaláról kiderül, hogy az alábbi playlist egy több mint 5 éves munka eredménye, de meghallgatva az albumot és a tényleg viccesre sikerült dalszövegeket ez nem is olyan nagy csoda. A műélvezethez elengedhetetlen némi angoltudás, de van egy olyan érzésem, hogy ezzel nem lesz különösebb probléma. Tessenek vigadni:

  

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr1712473141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása