Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Project Octopath Traveler vadiúj előzetest és egy demót is kapott
Igazi pixelmennyország minden régimódi RPG-fan számára.

A Square Enix legújabb, Nintendo Switch-exkluzív JRPG-je valódi pixelmámor, amely valószínűleg minden 90-es években, valamint Super Nintendón nevelkedett gémer szemébe pixelkönnyeket csal. A 3DS-re megjelent, egyedi látványvilággal rendelkező Bravely Default csapata ezúttal Nintendo Switch-re készítenek egy 3D-s, ugyanakkor klasszikus 16-bites játékokra emlékeztető pixeles grafikájú („2D-HD”) játékot.

Összesen 8 karakterrel játszhatunk, melyek mind saját háttértörténettel és különleges, egyedi képességekkel rendelkeznek, és akiket nekünk kell majd végigvezetnünk kalandos útjukon. A Project Octopath Traveler valamikor 2018-ban fog megjelenni, ám sajnos pontos dátumot még nem tudni. Jó hír azonban, hogy egy demó már tölthető is a Nintendo szervereiről, így a Switch-tulajok máris kipróbálhatják eme szemkápráztató gyöngyszemet.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr2312827562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása