Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Egy jóféle Witcher 3 rajongói film jöhet?
Geralt mintha csak a játékból lépett volna ki.

witcher_hero_2.jpg

A Witcher 3 mindig is jó hatással volt a kreatívabb rajongókra és cosplayerekre, ám ha jelmezekről van szó, eddig inkább csak fotósorozatok formájában ámulhattunk a jobbnál jobb szetteken. Most viszont készült egy rajongói kisfilm, amely amellett, hogy a jelmezek szempontjából is egészen kiváló, filmes oldalról nézve is egy hangulatos, igényes munkáról van szó.

A négy és fél perces kisfilmben Ríviai Geraltot Maul alakítja, míg Triss Merigold szerepében Erika Rodgers tetszeleg, aki egyébként producere is volt a filmnek.  

Nálam épp a napokban bontakozott ki igazán a Witcher-mánia, így különösen értékeltem a kisfilmet, de a pillanatnyi rajongáson túl is érdemes a figyelemre. Tessenek csak nézni: 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr9012182014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2017.02.04. 19:39:32

ez nem film volt hanem egy jelenet, egy csatajelenet. egy film (még ha rövidfilm is), többről kéne szóljon...

Witor 2017.02.05. 02:32:37

Hehe... Kellett nekik egy ló, ezért megölték szegény hátrányos helyzetű csókát... :D

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása