Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Zseniális rövidfilm készült minden idők legsötétebb Zelda játéka alapján
You've met with a terrible fate, haven't you?

majoras-mask.jpg

Az eredetileg Nintendo 64-re megjelenő Majora's Mask című videojátékot bátran nevezhetjük a valaha volt legsötétebb tónusú Zelda játéknak, amely tizenhat éve töretlenül foglalkoztatja a rajongót fantáziáját világszerte. Nincs ez másként az Ember Lab által készített, Pixar-műhelybe illő animációs rövidfilm esetében sem, amely tökéletesen visszaadja az eredeti játék hátborzongató, tébolyodott hangulatát, és még rá is rak egy lapáttal. Az alábbi mesterien megkomponált, tragikusan vérfagyasztó videó bemutatja, hogyan kerülhetett a Maszk a mit sem sejtő Skull Kidhez, hogy aztán az őrület hatalmasodjék el felette.

Ez a pusztán négy perces rövidfilm csupán egy kis ízelítő lehet mindabból, ami még ránk vár, amint beindul a Nintendo által régóta rebesgetett animációs filmek és sorozatok gyártása. Pusztán a gondolat, hogy egy maréknyi rajongó ilyen minőségű munkára képes, egészen félelmetes.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr7911992044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása