Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Hétfőtől rendelhető a Black Aether magazin 4. száma
A friss megjelenés mellett nyereményjáték-sorozat is indul.

gr4ss.jpg

Hihetetlen, hogy repül az idő, hiszen a nyomtatott Black Aether magazin a negyedik számához érkezett, amelyet november 21-től lehet megrendelni. A postázás december 5-től veszi majd kezdetét, és most érdemes lesz várni a postást, hiszen a friss számban 8 történet, Lovecraft versfordítások és egyedi illusztrációk fogják kiszolgálni a weird irodalom rajongóit. Mi még bőszen olvassuk a harmadik számot, de már alig várjuk, hogy megkaparintsuk a legújabbat is, amely egyben az idei év utolsó megjelenése is lesz. 

A borítót Vigh Dávid Gr4ss készítette, amit alább teljes pompájában is meg tudtok csodálni: 

gr4ss_teljes.png

A magazin ára 850 forint + postaköltség lesz, a rendelést pedig ezen az oldalon tudjátok majd leadni. 

A magazin friss számának megjelenése mellett egy négy hónapon át tartó nyereményjáték-sorozat is indul a Black Aether háza táján, amelynek végén a győztes egy igazi különlegességet nyerhet, de minden hónap végén értékes nyeremények várják a résztvevőket, illetve egy fotópályázaton is részt vehetnek a hazai Lovecraft-rajongók:

A nyereményeket a Fumax, a Gabo SFF, a Galaktika és a Kütyüshop biztosítja a különböző pályázatokra, de magánfelajánlások is színesítik a listát.  

Amíg várjátok a rendelését, olvassátok el a második számról írt beszámolónkat

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr8611973438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása