Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Társasjátékok ünnepe 2016 - programajánló
Ez a hétvége a gémerkedésé

tarsasjatekok-unnepe-logo-480x300.jpg

 

Régóta szemezel a társasjátékok világával? Esetleg aktív játékos, netán keményvonalas gémer vagy?

Rázd fel magad az álmos november végi hétvégén és látogass el a Társasjátékok ünnepére, ahol alaposan belevetheted magad a társasjátékos hobbi mélyébe.

2016 november 26-27. között a Lurdy Házban 4 teremben, 300 asztalon, vagyis több mint 2000 négyzetméteren várnak rád a legfrissebb hazai újdonságok, klasszikus játékok, játékfejlesztők, kiadók, különböző versenyek és persze a hozzád hasonló játékos kedvű közönség.

Pillants rá a tavalyi, és idei magyar fejlesztésű újdonságokra, tanuld el hozzáértőktől egyes játékok szabályait, nevezz be egy-egy versenyre vagy kvízre, használd ki a kedvezményes vásárlási lehetőségeket és játssz, hiszen több száz kölcsönözhető játék vár kipróbálásra.

Az eseményen zajlik a Társasjáték Olympia döntője (és egy-két elődöntő is), az Aranyásók és Wizard világbajnokság - tehát izgalmakban nem lesz hiány, sőt a helyszínen Dobble versenyre is nevezhetsz.

Ha pedig Aranyásók rajongó vagy, akkor biztosan itt a helyed, hiszen Frederic Moyersoen, a játék alkotója is jelen lesz a rendezvényen - kérj egy szignót a játékodra, vagy épp hívd ki a mestert a körre!

Mindenképp érdemes kilátogatni, hiszen a magyar fejlesztésű és kiadású játékok mellett, bőven akad hely a klasszikusoknak és a friss esseni újdonságoknak is.

Mi biztosan ott leszünk, és te?

 

Facebook esemény, további információk, programok.

Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12–14.

Időpont: 2016. november 26., szombat 10.00–19.00 és 2016. november 27., vasárnap 10.00–18.00.

Jegyek vásárolhatók a helyszínen, illetve elővételben online és a Gémklub boltjaiban.

plakat_digi-01.jpg

 

Modern családi és felnőtt játékok országos fesztiválja - a Nebuló XXI. Alapítvány szervezésében, karöltve a Társas Központ Egyesülettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr9311942305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása