Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Mark Zuckerbergnek megvan a hétvégi programja
Játszani fog. Sokat.

mark-zuckerberg-civilization.jpg

Hármat találgathattok, hogy a Facebook vezére hol osztotta meg, mivel kívánja tölteni ezt a nagyszerű hétvégét. Bizony, a mester saját fő művén tájékoztatta híveit követőit arról, hogy az elkövetkezendő napokban olyan civilizációkat fog építeni, amelyek kiállják az idő próbáját, ugyanis most jelenik meg a Civilization VI, kedvenc játéksorozatának legfrissebb darabja. 

Zuckerberg azt is fontosnak tartotta megjegyezni, hogy részben a Civilization miatt kezdett fejlesztéssel foglalkozni, és fel is lőtt egy képet a mára igazi klasszikusnak számító első rész dobozáról, amit ráadásul maga Sid Meier, a játék alkotója is dedikált. Egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy jó ötlet lenne a Civilization segítségével tanulni a törit...

Mi is nagyon várjuk a Civilization legújabb felvonását, és természetesen egy kritika formájában be is fogunk számolni a tapasztalatainkról. Addig is nézzétek meg újra ezt az elképesztően hangulatos kedvcsinálót, amit magyar felirattal súlyosbítottunk: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr9911829541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása