Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Under my bed - itt van minden idők legolcsóbb kickstarteres játéka
Csupán egy dollár, és megtudhatod, ki lakik az ágyad alatt!

undermybedhero.jpg

A társasjátékok ára az utóbbi években kis mértékben ugyan, de folyamatosan nőtt. Ennek következtében nagyot néztem, amikor megtaláltam az Under My Bed Kickstarter kampányát, hiszen a teljes játék ára mindössze 1 dollár.

Persze 3, illetve 6 dollárt még rá kell számolni a szállítási költségekre, de ez így is minden idők egyik legolcsóbb kickstarteres játékáról van szó, ráadásul nem is tűnik rossznak! 

Az Under My Bed egy könnyed dedukciós játék, ahol a játékosok egy-egy szörny kártyát kapnak, kivéve az egyikük, aki egy gyermek szerepét kapja. A szerepek természetesen titkosak és a gyerek kártyával rendelkező játékos megpróbálja kitalálni, melyik szörny van az asztal közepén (tehát nincs a többi játékos kezében), a szörnyek pedig azt, hogy ki a gyerek. Ez új zajlik, hogy egymásnak tesznek fel kérdéseket és ezekre kell válaszolni.

- Hány szemed van?

- Van bundád?

- Reggel vagy este van?

Mindenképp érdemes megnézni a Kickstarter kampány oldalát, hiszen már csak néhány óra van hátra, és a siker is biztos. A grafika nagyon aranyos, így én biztos beszállok egy példányra, hogy kiderüljön, ki van az ágyam alatt. A magyar szabály fordítás alatt leledzik, de mivel nyelvfüggetlen a játék gyakorlatilag bármilyen közösen nyelven kommunikáló társasággal elő lehet venni, gyerekekkel még jobb.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr1111729949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lac1 2016.09.20. 20:27:09

Kösz a tippet :) még épp, hogy sikerült beneveznem egyre, öt perc volt vissza a kampányból.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása