Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Októberben jön a League of Legends társasjáték
A Riot Games a konyhaasztalokat is meg szeretné hódítani.

leagueoflegendsbg.jpg

Talán nem túlzás azt állítani, hogy napjaink egyik legnépszerűbb MOBA-ja a Riot Games által hegesztett League of Legends. Manapság nincs olyan e-sportos esemény, ahol ne találkoznánk LoL-os versenyzőkkel, rengeteg a tematikus esemény és a streamerek között is kiemelkedő népszerűségnek örvend a játék, de még a Barcraftban is gyakran láthatunk LoL-os csatákat. 

A Riot Games azonban nem ül a babérjain, és úgy tűnik, szívesen merészkedik új vizekre, hiszen hamarosan kiadják a Mechs vs. Minions című társasjátékot, amivel az asztali játékok világát kívánják meghódítani. A kooperatív és programozós jegyeket mutató játékot a Riot Games egy kicsiny különítménye fejlesztette majd' 3 éven keresztül azzal a céllal, hogy egy olyan asztali játékot dobjanak össze, amely rendelkezik a modern társasok mélységével, ugyanakkor könnyedén elsajátítható és élvezetes játékmenetet kínál. 

Ha jobban belegondolunk, talán nem véletlen az asztali játékok felé való közeledés. Az asztali játékos hobbi felfutóban van, elég csak a tavalyi kickstarteres eredményeket megnézni, ráadásul semmi okunk feltételezni, hogy alábbhagyna ez a tendencia, így mindenképp kíváncsiak vagyunk, hogy sikerül a Riot Games próbálkozása, illetve hogy lesznek-e még hasonló projektek más videojáték-fejlesztők részéről a jövőben.  

A Mechs vs. Minions október 13-án jelenik meg és 75 dollárért (kb. 20 ezer forint) fogják vesztegetni. 

A társasjátéknak már van is magyar csoportja Facebookon, itt tudtok csatlakozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr8911730611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása