Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Idén is eljön a Rettegés Éjszakája!
Ya cCthulhu Tsathoggua uln, vulgtlagln!

cthulhu_rises_by_silberius-d7mlm8d.jpg

A tavalyi, Lovecraft 125. születésnapja alkalmából megrendezett Arkham Nights elképesztően nagy sikert aratott, így talán nem okoz nagy meglepetést, hogy idén október 22-én is megismétlődik a a lovecrafti játékok köré épülő rendezvény. Cthulhu csápjai ráadásul messzire és sokfelé nyúlnak, hiszen Budapest mellett Kaposvárott, Pécsett, Szegeden, Veszprémben, Csongrádon, Székesfehérvárott, Keszthelyen, Győrött és Debrecenben is megjelennek majd a Mérhetetlen Vének.

Idén tehát tíz településen és legalább 50 játékkal várják a szervezők a kultistákat érdeklődőket, melyekben a Fantasy Flight Games-féle lovecrafti társasok mellett szerepjátékok és saját fejlesztésű alkotások is kipróbálhatóak lesznek.

A részvétel most is ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, amit az adott településhez tartozó rendezvény Facebook eseményén tudtok véghez vinni, de van egy nagyszerű ímélcím is, ahol jelentkezhettek: arkhamnighthun@gmail.com 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr6411712331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása