Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Itt a Zsivány Egyes magyar szinkronos előzetese
"Birodalmi zászlók lobognak az egész galaxisban."

felicity-jones-jyn-erso-rogue-one-disguise.jpg

Körülbelül 2 hete láthattuk először a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet legújabb előzetesét, ám most újra örülhetünk győzelemittas ewokok módjára, hiszen már el is készült a trailer magyar szinkronos változata. 

Az előzetes továbbra is kegyetlenül hangulatos, klasszikus Star Wars-mozit sejtet, így nem csoda, hogy a rajongók rendkívül izgatottan várják a decembert. Az előzetes szinkronos változatát alább nézhetitek meg, snittről snittre haladó elemzésünket pedig itt olvashatjátok.

Nektek hogy tetszik a szinkronos változat? Mit szóltok a szinkronhangokhoz?

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr2611651564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☉ ☾ 2016.08.25. 19:37:05

Ugyan az a nézhetetlen idegesítő hulladékfilm lesz mint az előző. Erről az erős "győőőőőzelmi" háttérzenéről, már a kisiskolások is jól tudják, hogy akkor vetik be, ha hanghatások nélkül a látvány eldőlne hanyatt.

Ezeknek a "filmeseknek" már most semmi köze a filmtörténet ama nagy kísérleti alkotásához, amit utánozni szeretnének.

Sethiran 2016.08.26. 08:50:19

Minden tiszteletem Kerekes Józsefnek, de mint Forest Whitaker hangja??? A hangokon túl amennyire látom az első előzetes óta éppen Whitaker figuráját "faragták" át leginkább. Az a frizura büntet. A korábbi stílus és hangulat jobban tetszett.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása