Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Kickstarteren a Sharknado társasjáték
Kétség kívül minőségibbnek tűnik, mint a film, amely alapján készült.

sharknadoheader.jpg

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Sharknado című filmalkotás társasjátékos feldolgozást kap, illetve hogy az alkotók a közösségi finanszírozás szent eszközének segítségével próbálják majd megvalósítani. A rajongók örülhetnek, ugyanis a Sharknado nemrég betámadta a Kickstarter vizeit, ráadásul a játék első blikkre nem is tűnik rossznak.

A Sharknado egy kooperatív társasjáték, amelyben 2-4 játékos küzdhet szeretett városuk megmentéséért, és a tornádókban repülő cápák ellen. A játékosokat különböző szcenáriók és a zs-kategóriás filmekből ismert toposzok várják, az alkotók azonban kifejezetten törekedtek arra, hogy olyan emberek is élvezzék a játékot, akik nem feltétlen rajongói a filmeknek.

sharknadotarsas.jpg

A csomagot rendesen megpakolták, cserébe nem is kérnek érte keveset (54 dodót kell kiperkálni, ha szeretnél egy példányt), ráadásul a projekt alapcélja sem tekinthető alacsonynak, hiszen legalább 49 999 dollárt ahhoz, hogy sikeres legyen a kampány. Ám egyelőre ennek csupán a töredékét sikerült összekaparni, jelenleg 6 675 dollárnál tart a kalapozás. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen még 27 napig lehet támogatni a kampányt.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr310409282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása