Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Méregdrága Star Wars relikviákkal csapolja a rajongók pénztárcáját a Disney
Mindegyiknek lenne helye a polcon.

vh-left.jpg

A különböző filmes relikviák gyűjtés sajnos drága mulatság, de a fanatikus rajongók néha egészen elképesztő árakat is képesek megfizetni azért, hogy mondjuk a moziszobában ott díszelegjen egy mini Darth Vader és Boba Fett vagy éppen a Millenium Falcon LEGO változata.

Bár a fenti példák árai is messze túl vannak azon a lélektani határon, amit egy átlagos rajongó bűntudat nélkül megengedhet magának, vannak olyan cuccok is, amelyek kifejezetten a tehetősebb geekek pénztárcájához vannak szabva.

Ebbe a kategóriába tartozik a Disney legújabb Star Wars: Az ébredő Erőhöz készült szirszarkollekciója is, amelynek legolcsóbb darabjáért is 1250 dollárt (351 ezer forintot) kell kiköhögni. Mondjuk elképesztően részletes és filmhű cuccokról van szó, de akkor is elképesztően drágák.

Kylo Ren sisakját 2000 dodóért teheted a saját fejedre.   

Ha Csubi nyílpuskáját szeretnéd a falra, akkor különíts el 2500 dollárt, a barátnődnek/feleségednek/barátodnak/férjednek pedig hazudd azt, hogy egyébként lőni is lehet vele, azért ilyen drága.

A Star Wars-filmek legnépszerűbb fénykardjának markolatáért 1250 dollárt kérnek Mikiék. 

A főképen látható megviselt Darth Vader sisak ára 3500 dollár, ami több, mint 981 ezer magyar forint. Ennyiért egy hajót is kapsz.

További cuccokért látogassatok el ide.

Itt meg is nézheted, hogyan készülnek a méregdrága relikviák:

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr988769182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása