Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

5 ok, amiért Boba Fett tökéletes példakép minden férfi számára
Egy kicsit mindenki Boba Fett akar lenni.

image

A világban tapasztalható Boba Fett-kultusz nem új keletű jelenség. A karakter népszerűsége szinte a kezdetek óta töretlen a Star Wars rajongók körében, és szinte biztos, hogy ebben percben is van olyan gyerek a Földön, aki éppen habzó szájjal rángatja az anyukája szoknyáját egy játékboltban, hogy vegye meg neki a Star Wars univerzum leghírhedtebb fejvadászának akciófigura változatát. És akkor a felnőttekről még nem is beszéltünk.

Egy szó, mint száz: Boba Fett kúl. De miért?

Összeszedtünk 5 igen nyomós érvet, amiért Boba Fett rászolgált az őt övező hisztérikus rajongásra, és amiért egyben méltán nevezhetjük minden férfi tökéletes példaképének. Akkor kezdjük is!

image

1.  Boba Fett nem pofázik fölöslegesen.

Korunk intellektuális rákfenéje a csacsogás. Érdektelen dolgokról beszélünk, pletykálkodunk, a lényeges témákra pedig nem jut időnk. Boba Fett csak akkor szólal meg, amikor kell, azt mondja amit gondol és nem köntörfalaz. Minden férfi számára követendő példa.

image

2. Boba Fett leszarja az öltözködést

Vannak, akik azt mondják, az vagy, amit felveszel. Igyekszünk tökéletesnek látszani, és öltözködésünkben is ezt próbáljuk kommunikálni. Boba Fett nem ilyen. Páncélzata tele van sérülésekkel és hibákkal, végtelenül funkcionális, végtelenül menő. Mert igazi.

image

3. Boba Fett tiszteli az ellenségét

Vigyék fel Solo kapitányt a raktérbe!

Boba Fett még ellensége legkiszolgáltatottabb helyzetében is rangja szerint utalt rá a Birodalom Visszavágban. Nevezhette volna mocskos lázadónak, vagy szőröstalpú földkórosnak is, de nem tette. Riszpekt!

image

4. Boba Fett nem kussol, ha nem ért egyet a főnökkel

- Mit érek vele holtan?
- A Birodalom kárpótol érte. Vigyék!

Manapság sokan úgy tekintenek a főnökükre, mint egy kiskirályra, akinek akarata és szava szent. Boba Fett lojális, de a saját érdekeit is szem előtt tartja, és ezért igazán sikeres.

5. Boba Fett sisakban is tud csajozni.

Csináljátok utána!

image

Kihagytunk valamit? Ti miért bírjátok Boba Fettet?

-Cae

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr108637194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása