Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Regényt kap Ahsoka Tano
A Star Wars-univerzum egyik legnépszerűbb karaktere is megkapja a maga sztoriját.

Ahsoka Tano az újabb Star Wars történetek egyik legjobban sikerült vívmánya. Anakin Skywalker tanítványát a Klónok Háborúja című animációs sorozatban ismerhettük meg, aki az évek során igazi közönségkedvenccé vált. Nem is csoda, hogy a jelenleg futó Lázadók című animációs sorozatban is szerepeltetik a készítők.

Regényváltozatban azonban - leszámítva a Star Wars: Utóhatás cameót - még nem szerepelt, ám ez az állapot nem tart sokáig, ugyanis még idén érkezik E.K. Johnston Young Adult regénye, amelyben Ahsoka kapja a főszerepet. Ideje volt már, hiszen egy rendkívül titokzatos karakterről van szó, akinek a története is meglehetősen érdekes. A könyv a két animációs sorozat közti évekre fog koncentrálni, így többek között megtudhatjuk majd, hogy Ahsoka hogy vészelte át a 66-os parancsot, illetve csatlakozott a Lázadók Szövetségéhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr328637894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása