Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Azt suttogják, hogy Daisy Ridley lehet az új Lara Croft
Nem lenne rossz választás.

A Star Wars: Az ébredő Erőben debütáló Daisy Ridley-re hatalmas karrier vár, és úgy tűnik Rey után egy újabb nagy szerep vár rá, mégpedig a hamarosan megvalósuló Tomb Raider rebootban. 

A Deadline szerint Ridley jó eséllyel indul Lara Croft szerepére, és ha belegondolunk, teljesen logikus választás is lenne a fiatal brit színésznő. A néhány éve történt sikeres videojátékos reboot is egy fiatalabb, kevésbé nyers Lara Croft mellett tette le a voksát, és ebbe a vonalba nagyon jól beleillene Ridley is, arról nem is beszélve, hogy maga az eljátszandó karakter is brit nemzetiségű, mint ő.

Azt nagyon fontos megjegyezni, hogy egyelőre hivatalos bejelentés még nem történt, így érdemes fenntartásokkal kezelni ezeket a pletykákat. Az viszont biztos, hogy lesz filmes Tomb Raider reboot, ami akár jól is elsülhet. Vajon mit szól ehhez az egészhez Angelina Jolie?

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr288637940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása