Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Nintendo NX-re jöhet a Beyond Good & Evil folytatása
Egy újabb kultikus játék reménytelenül várt folytatása kerülhet ki a süllyesztőből.

image

A Beyond Good & Evil azon különös sorsú játékok közé tartozik, amik bár igen elismertek és népszerűek voltak a kritikusok és a játékosok körében egyaránt, az eladásokat tekintve azonban valamilyen oknál fogva mégsem voltak sikeresek. Hosszú évek óta kavarognak különféle pletykák, találgatások és híresztelések a kultikus játék hánytatott sorsú folytatását illetően, ám a legújabb fejlemények szerint vélhetően már nem kell sokáig várnunk a második rész megjelenéséig.

A Destructoid értesülései szerint nem más, mint a Nintendo volt az, aki végül felkarolta a fiók mélyén porosodó címet, és megfinanszírozta annak folytatását. A Beyond Good & Evil folytatása így exkluzívan Nintendo NX-re fog kijönni, várhatóan 2017-ben. A játék jelenleg a The Prejudices of Philosophers munkacímet kapta, amit magyarul a A filozófusok előítéleteinek lehetne fordítani a Nietzschei könyv első fejezete után.

Ne feledjük persze, hogy mindez jelenleg még csupán egy meg nem erősített szóbeszéd, azonban a Destructoid két különböző forrás által is megerősítette a hírt, amelyek ráadásul számos ponton megegyeznek a beszámoló szerint. Továbbá azt se feledjük, hogy egy ilyen eset egyáltalán nem lenne példa nélküli, hiszen emlékezhetünk, hogy a Bayonetta 2 esetében pontosan ugyanez volt a szituáció. Egyáltalán nem nehéz tehát azt feltételezni, hogy ilyesmit meglépne a Nintendo, ráadásul azzal a Ubisofttal, akik eleve szívesen fejlesztenek exkluzív címeket Nintendo konzolokra (Red Steel, Rayman Legends, ZombiU).

Az idén érkező NX esetén minden szóba jöhető segítségre szükség lesz, hogy átcsalogassák a hardcore gamer közösséget vadonatúj platformjukra, a Beyond Good & Evil folytatásának exkluzív kiadása pedig kiváló apropót biztosíthat minderre.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr588637954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása