Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A LEGO ezzel a készlettel ünnepli a klasszikus Batman TV-sorozat 50. évfordulóját
Batmaaaaan!

image

A klasszikus Batman TV-sorozat annyira rossz, hogy az már jó. Bár magyar televíziók soha nem vetítették, a 90-es években szocializálódott szerencsésebb létformák azért elcsíphettek egy-egy részt a különböző német csatornákon. Ilyen csodák történtek ebben a sorozatban:

Az első részt 1966. január 12-én vetítették, így pont tegnapelőtt ünnepelte 50. évfordulóját a kultikus TV-sorozat. A LEGO a jeles alkalomra tartogatta idei évük egyik legnagyobb készletét, amely a Denevérbarlang TV-sorozatbeli változatát, a klasszikus Batmobilt egy rahedli minifigurát és sok egyéb nyalánkságokat is tartalmaz.

A készlet márciustól kapható és 270 dollárba, azaz körülbelül 80 ezer forintba fog kerülni. Íme néhány kép, egyenesen a LEGO hivatalos Facebook-oldaláról:

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr468637474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása