Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Fleet Commander - Genesis - máris összejött a pénz
A flotta meghódította a Kickstartert.

Az asztali űrstratégák örülhetnek, ugyanis a Fleet Commander - Genesis fénysebességgel szedte össze a megvalósuláshoz szükséges pénzt a Kickstarteren.

A Fleet Commanderben óriási űrcsatákat játszhatunk, ahol egész flottákat irányítva kell legyűrni az ellenfeleinket. Ebben így önmagában nincs semmi különös, ám a játék egyedi kockamechanizmust és több mint 50 játéklapkát használ, aminek köszönhetően szinte minden játék egyedi lesz és kiszámíthatatlan lesz. Ja, és ilyen menő hajókat irányíthatunk:

A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a Fleet Commander akár gyerekek számára is könnyen elsajátítható legyen, ugyanakkor nyújtson kellő mélységet a tapasztaltabb játékosoknak is. A bennünk élő Ackbar admirális most nagyon boldog.

A kalapozás már 63 ezer eurónál jár, és még 29 napig lehet csatlakozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr918637496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása