Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Itt egy magyar feliratos Rise of the Tomb Raider launch trailer
Itt egy magyar feliratos Rise of the Tomb Raider launch trailer
Kaland, Karen O és időleges Xbox One exkluzivitás.

image

Nem egész két hét múlva, azaz november 13-án jelenik meg a Rise of the Tomb Raider Xbox One és Xbox 360 gépekre, aminek örömére a Microsoft ki is dobott egy remekbe szabott előzetest.

A trailer igen grandiózus sztorit sejtet, amit Karen O zseniális betétdala tovább súlyosbít, aminek hatására még az Xbox gépekkel nem rendelkezők is erősebben kezdenek szuszogni. Nekik sem kell egyébként sokáig csüggedni, 2016 elején PC-re is megjelenik a játék, illetve jövő ...

Úgy tűnik, kalapács alá kerültünk
Úgy tűnik, kalapács alá kerültünk
Legalábbis a kalapács hatása alá.

image

Tegnap este ugyanis részt vettünk a HammerTime Cafe nyitórendezvényén, ahol nagyon jól éreztük magunkat, jó barátok és jó sörök társaságában mulattunk.

Korábban már beszámoltam a Board Game Café -ban tett igen kellemes látogatásunkról, mely ha lehet így mondani, megismétlődött, kissé más hangszerelésben, egy vérbeli nyitóbuli egyediségével fűszerezve. A legfontosabb különbség amit kiemelnék, hogy itt elsősorban a harci játékok kedvelői lesznek ...

Megérkezett a Star Wars: Az ébredő Erő szinkronos előzetese
Megérkezett a Star Wars: Az ébredő Erő szinkronos előzetese
Fogadjátok be!

image

Szóval most baromi jó Star Wars-rajongónak lenni. Múlt héten jött ki a Star Wars: Az ébredő Erő utolsó trailere, amit azóta nem győztünk elégszer megnézni. Szépen  ki is elemeztük , de még mindig nem tudjuk megunni, és egyre fájdalmasabb a várakozás, igaz, már látótávolságon belül van a bemutató.

Most befutott a szinkronos előzetes, amely talán enyhít az itthoni rajongók fájdalmain. Egyébként hogy tetszenek a hangok?

Itt a Dínó Tesó magyar szinkronos előzetese
Itt a Dínó Tesó magyar szinkronos előzetese
December 3-án sokat fogunk mosolyogni.

image

Úgy tűnik a történelem ismétli önmagát, és épp ahogy a 90-es évek elején, amikor az Jurassic Parkra nyáladzott minden kölyök, most is észre lehet venni a kialakuló dínó-mánia jeleit. Talán véletlen, hogy idén is volt egy Jurassic Park-film ?  

A Dínó Tesó azonban egy sokkal barátságosabb történet, de ez nem is csoda, hiszen Disney-Pixar produkcióról van szó. December 3-ig még azonban kell néhányat aludni, de sebaj, addig legalább itt van ez a ...

A Nintendo bemutatta az első mobiljátékát... vagy mit
A Nintendo bemutatta az első mobiljátékát... vagy mit
Az online infrastruktúrája pedig végre valahára szebb napok elé nézhet.

image

A Nintendo nemrégiben megtartotta szokásos negyedéves pénzügyi tájékoztatóját, ám ezúttal igen érdekes hírek kerültek napvilágra. A prezentációt ezúttal az újdonsült CEO Tatsumi Kimishima tartotta meg, aki Satoru Iwata tragikus halálát követően került a Nintendo elnöki székébe .

Vadonatúj online infrastruktúra

A Nintendo hosszú idő után végül belátta, hogy a felhasználói rendszere bizony több mint elavult. Hiába vezette be nemrégiben a Nintendo ...

Jövőre érkeznek a mobilos Titanfall-játékok
Jövőre érkeznek a mobilos Titanfall-játékok
iOS-en és Androidon folytatódik mecha csihi-puhi.

A Respawn Entertainment partnerséget kötött a Nexonnal, akik 2016-tól új Titanfall-játékokat kezdenek gyártani. Az új játékok mobilokra és tabletekre lesznek optimalizálva, és igyekeznek kitágítani a Titanfall-élményt.

A fejlesztést az újonnan alapított Particle City fogja végezni, amit a Respawn főnök Vince Zampella alapított.

Egyelőre még nem tudni, hogy pontosan milyen játékok jönnek, de az már 2016-ban érkeznek az első címek.

Névjegykártya-méretű gépen is király a Tetris?
Névjegykártya-méretű gépen is király a Tetris?
A Tetris örök.

image

Minden idők egyik legnépszerűbb videojátéka, a Tetris most egy névjegykártya-méretű játékgépen születik újjá. A Tetris MicroCard tökéletesen elfér a pénztárcádban, tökéletesen official és tökéletesen retro. Nézzétek már!

Valahol üdítő belegondolni, hogy még manapság is van igény ilyesmire, persze, ha megnézzük, hogy a gyártó az előző hasonló kis gépével is 400 ezer dollárt kalapozott össze a Kickstarteren, talán már nem is olyan nagy a ...

Sonic visszatér a gyökereihez
Sonic visszatér a gyökereihez
A futóbolond sündisznó méltó lesz régi nagy híréhez?

Az utóbbi években nem voltak igazán elkényeztetve a Sonic-rajongók , sajnos gyengébbnél gyengébb játékok bombázták a valaha szebb napokat is látott franchise-t. 

Szerencsére a SEGA is látja a problémát, és úgy tűnik, készek változtatni. Legalábbis erre lehet következtetni a SEGA Europe marketing vezetője szavaiból, aki a Marketing Weeknek adott interjújában többek között a Sonic-játékok jövőjéről is beszélt. Jon Rooke így fogalmazott:

A SEGA ...

Zseniálisan sikerült a középkori Darth Vader
Zseniálisan sikerült a középkori Darth Vader
Valójában mindegy, hogy fénykard, vagy varázs-szablya.

Már említettük, hogy Darth Vader iránti rajongásunk nem ismer határokat. Újabb darabka a gyűjteményünkbe ez az elképesztő páncél a Prince Armory  műhelyéből, akik pár ezer dollárért bármit legyártanak neked.  A Star Wars hype vonatról nincs leszállás , most már egy középkori Csillagok háborúját is simán megnéznénk.

A New York-i rendőrök kiakadtak Quentin Tarantinora
A New York-i rendőrök kiakadtak Quentin Tarantinora
Fegyverek nem dördültek el. Még.

Tarantino mester egy rendőri brutalitás elleni tiltakozáson vett részt New York-ban, ahol pár keresetlen szóval illette a rend derék őreit.

“A legyilkoltakat legyilkoltaknak, a gyilkosokat gyilkosoknak kell hívnom.”

Mivel az ilyen tiltakozások divatosak és píszík, arról nem is beszélve, hogy sok közük nincs a valósághoz, Patrik Lynch, a Járőrök Jótékonysági Szervezetének vezetője kiakadt, zsaru-gyűlölőnek hívta a rendezőt és a filmek ...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása