Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

5 ok, amiért nem szívesen hívnánk meg Luke Skywalkert egy sörre
5 ok, amiért nem szívesen hívnánk meg Luke Skywalkert egy sörre
Új remény, mi?

image

Szögezzük le az elején, hogy Luke Skywalker végigmegy egyfajta jellemfejlődésen, ami király dolog! Ettől függetlenül a klasszikus trilógia első részében van néhány vállalhatatlan momentum, ami éppen elegendő ahhoz, hogy ne szóljunk neki a Mos Eisley kocsmában tartandó szombat esti ivászatról.

1. folyton húzza a száját

image

- Luke, most hova mész?
- Ahogy nézem, sehová. Megyek droidokat pucolni.

Nem véletlen, hogy szegény Owen bácsi és Beru néni ...

Íme Az ébredő Erő előzetesének lebilincselő melódiája
Íme Az ébredő Erő előzetesének lebilincselő melódiája
Ne csak nézz, hallgass is!

image

Nemrégiben kijött a legújabb Star Wars előzetese , amelynek híre valószínűleg eljutott a galaxis túlsó felébe is. Részletes trailer elemzésünket már magad is olvashatod.

Miután az ember megnézte az előzetest (vagy ötvenszer), felmerül a kérdés, vajon melyik lehet a legjobb része? Persze kiemelhetnénk szinte bármelyik jelenetét, hiszen egyaránt ütős és egyben művészi lett valamennyi képkockája. Ennek ellenére meglehet, nem túl nagy merészség azt ...

Megépítették Thor kalapácsát és működik
Megépítették Thor kalapácsát és működik
Legalábbis csak a gazdája emelheti fel.

Thor híres pörölyét csak a tulajdonosa tudja megmozdítani, így nem kerülhet illetéktelen kezekbe a pusztító erejű fegyver. Egy californiai Marvel rajongó megirigyelte Thort és Mjölnir nevű kalapácsát; és megépítette a saját verzióját belőle, amit csak ő tud felemelni. A kalapács fejében egy elektromágnes található, ez rögzíti oda bármilyen fém felülethez. Ezt a kalapács fogantyúján elhelyezett ujjlenyomat-olvasóval lehet kioldani. Nézzétek meg, hogy ...

Darth Vader mindenkit megöl
Darth Vader mindenkit megöl
Egyszerű videó egy egyszerű szerda délutánra.

Darth “etnikai tisztogató, gyilkos, sorozatgyilkos, tömeggyilkos, gyerekgyilkos és áruló” Vader iránti rajongás tőlünk sem idegen. Ebben a videóban a Mr Sunday Movies összegyűjtötte egész pontosan hány emberrel végez a Galaxis második legkeményebb arca. Az első az Tarkin Nagymoff, aki rászól Vaderre, hogy  “elég legyen” , amihez azért űrvarázsló képességek nélkül elég tökösnek kell lenni, valljuk meg őszintén.

Star Wars űrhajók a Föld bolygón
Star Wars űrhajók a Föld bolygón
Gyönyörű képek a Photoshop világszerte elismert műhelyéből.

image

Mi lenne, ha Birodalom és a Lázadók űrcsatája a Föld felett történne?  Nicolas Amilard  francia művész eljátszott a gondolattal. Annak viszont nem nézett utána, hogy a Venator osztályú csillagromboló csak egy kilométer hosszú, szóval kicsit csalóka. Szerintünk a droid-irányító Maghajó is kicsit túl nagy, nem is beszélve a Millenium Falconról.

Ettől még a képek jók lettek , elnyomva a rajongót magadban még több képet élvezhetsz a hajtás után!

image

image

image

...
Miért ne lenne Vissza a jövőbe monopoly?
Miért ne lenne Vissza a jövőbe monopoly?
Doki és Marty McFly tiszteletére most itt az időutazós vadkapitalista területfoglalás! 

image

Ha az egész nem teljes hoax, akkor a játékmenet semmit nem változott. 1.21 gigawatt energiát kell összeszedni, miközben begyűjtöd a film leghíresebb helyszíneit, a labort, a McFly rezidenciát, az óratornyot…

Jól hangzik, de mégsem. Hiába vannak szörnyen vagányul festő Monopoly koncepciók , úgy gondoljuk,  ez nem egy valódi játék. 

image

image

Lerántjuk a leplet a legújabb Star Wars előzetes összes titkáról!
Lerántjuk a leplet a legújabb Star Wars előzetes összes titkáról!
Mélyreható elemzésünk a harmadik előzetesről. Vigyázat, spoilerveszély!

image

Ha épp nem barlangásztatok, akkor bizonyára hozzátok is eljutott a hír, hogy végre befutott a Star Wars: Az ébredő Erő utolsó előzetese . Egészen elképesztőre sikerült, de ezt úgyis tudtátok már. Most snittről snittre haladva összegyűjtjük az összes olyan titkot és érdekességet, ami talán sokadik megtekintésre sem volt egészen egyértelmű vagy világos. Ugyanakkor kérve kérünk titeket: ha nem csípitek a spoilereket, az összeesküvés-elméleteket, vagy ha a ...

Itt van a Star Wars: Az ébredő Erő magyar feliratos trailere
Itt van a Star Wars: Az ébredő Erő magyar feliratos trailere
Erre vártunk már mióta, ám az igazi idegtépő várakozás csak most kezdődik.

image

Az előző trailereket megnéztük ezerszer. Nem volt elég. Összeraktunk jó néhány hiperkirály LEGO-készletet . Nem értük be velük. Nemrégiben kaptunk három nyúlfarknyi teasert . Mintha zsemlemorzsákkal etették volna az éhezőket. Poszt-apokaliptikus állapotokat teremtettünk a jegyelővétel során. Lehetett rá számítani. Ám végre valahára megérkezett a várva várt előzetes.

Ez egy olyan felemelő pillanat, amire már hosszú, sőt, talán túlságosan is hosszú ...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása