Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Itt van a Star Wars: Az ébredő Erő magyar feliratos trailere
Erre vártunk már mióta, ám az igazi idegtépő várakozás csak most kezdődik.

image

Az előző trailereket megnéztük ezerszer. Nem volt elég. Összeraktunk jó néhány hiperkirály LEGO-készletet. Nem értük be velük. Nemrégiben kaptunk három nyúlfarknyi teasert. Mintha zsemlemorzsákkal etették volna az éhezőket. Poszt-apokaliptikus állapotokat teremtettünk a jegyelővétel során. Lehetett rá számítani. Ám végre valahára megérkezett a várva várt előzetes.

Ez egy olyan felemelő pillanat, amire már hosszú, sőt, talán túlságosan is hosszú ideje vártunk. De megérte. Parádés előzetes kerekedett minden idők egyik legkiemelkedőbb filmeposzának folytatásáról, amiben régi kedvencek és új hősök küzdenek együtt a Birodalom elnyomása ellen egy kiválóan megkomponált nosztalgiabombában.

Az alábbi videóban megnézhetitek a Star Wars: Az ébredő Erő legújabb és egyben utolsó trailerét kiváló minőségben, magyar felirattal:

Nem könnyű elsőre felfogni mindazt, ami az előzetesben szerepel. Különösen, hogy a látottak már-már súrolják az emberi befogadóképesség határait. Ám nincs okunk panaszra, hisz bőven lesz miről eszmét cserélni az elkövetkező hetekben. Hamarosan mi is jelentkezünk egy összefoglalóval, amiben kielemezzük és feltárjuk a trailerben megbúvó titkokat és rejtett érdekességeket, valamint a hátralévő két hónapban minden erőnkkel azon leszünk, hogy enyhítsük az egyre feszültebb várakozás kínzó terhét.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr98637178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása