Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Íme Az ébredő Erő előzetesének lebilincselő melódiája
Ne csak nézz, hallgass is!

image

Nemrégiben kijött a legújabb Star Wars előzetese, amelynek híre valószínűleg eljutott a galaxis túlsó felébe is. Részletes trailer elemzésünket már magad is olvashatod.

Miután az ember megnézte az előzetest (vagy ötvenszer), felmerül a kérdés, vajon melyik lehet a legjobb része? Persze kiemelhetnénk szinte bármelyik jelenetét, hiszen egyaránt ütős és egyben művészi lett valamennyi képkockája. Ennek ellenére meglehet, nem túl nagy merészség azt állítani, hogy talán leginkább a zenéje az, ami igazán magával ragadja az embert. Az pedig külön érdekesség, hogy ezt a zenét nem John Williams szerezte, hanem Frederick Lloyd és John Samuel Hanson, akik persze felhasználták a mester által komponált klasszikus melódiákat. De elég is a szóból, hallgassuk meg inkább az SGTBizarro YouTube felhasználó által zseniálisan meghegesztett soundtracket!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr638637162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása