Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Személyre szabható Star Wars csukák az Adidastól
Személyre szabható Star Wars csukák az Adidastól
A Cipő legyen veled!

Az Adidas és a Star Wars közötti kollaboráció nem új keletű, néhány éve már vásárolhattunk méregdrágán cipőket és egyéb kiegészítőket, amelyeket Darth Vaderék ihlettek. Akkor történt például ez a förtelmes Yoda cipő is:

 Az újonnan ébredő Erő Star Wars őrületből természetesen az Adidas sem szeretne kimaradni, ezért leporolta az Originals’ classic Superstar modelljét, amit most újra beoltottak a messzi-messzi galaxissal, hogy a geek a lábukon is ...

Ki örülne egy The Witcher asztali szerepjátéknak?
Ki örülne egy The Witcher asztali szerepjátéknak?
Mi mindenképpen. Pláne, ha Mike Pondsmith is benne van a dologban.

image

Bizony, a CD Project Red bejelentette , hogy készül a The Witcher asztali szerepjáték, ráadásul a kultikus Cyberpunk felújított Fuzion rendeszerére épül, így minden okunk megvan az izgalomra.

A Cyberpunk szerepjátékok kitalálója, Mike Pondsmith és CD Project Redes srácok között egyébként igen jó a kapcsolat, már egy jó ideje hegesztik a Cyberpunk 2077 című videojátékot, igaz, a megjelenés még mindig baromi messze van. De sebaj, kollaborációjuk így is ...

Így néz ki a világ legkirályabb zongorája
Így néz ki a világ legkirályabb zongorája
És a legjobb: akár a tiéd lehet!

image

A Player Piano YouTube-csatorna stílszerűen ünnepli az idén 30 éves Super Mario Bros.-t, és meghatóan búcsúzik a nemrégiben elhunyt Satoru Iwatától egy Nintendo-zongora hibriddel, amin Sonya Belousova játssza a legismertebb Super Mario dallamokat. 

Elképesztően jól néz ki a zongora, ennél adekvátabb hangszeren talán nem is lehet Nintendo-zenét játszani. A legszebb az egészben pedig az, hogy akár meg is nyerheted a zongorát! Csak annyit kell tenni, hogy ...

Megvannak az első Nintendo NX játékok
Megvannak az első Nintendo NX játékok
Dragon Quest minden mennyiségben.

image

A Square Enix ma reggeli sajtókonferenciáján a Dragon Quest játékoké volt a főszerep, de ennél is fontosabb, hogy itt jelentették be először az első Nintendo NX-re készülő játékokat is.

Ilyen lesz például a Dragon Quest X című MMO is, amely PS4 mellett Nintendo NX-re is érkezik.

Tíznél pedig nem illik megállni, így bejelentésre került a Dragon Quest XI is, amely a PS4 és 3DS változat mellett szintén érkezik a Nintendo új gépére.

A Dragon Quest XI ...

A klasszikus Star Wars filmek összes változtatása 4 videóban
A klasszikus Star Wars filmek összes változtatása 4 videóban
Han lőtt először. Ezt minden rendes ember tudja.

Elképesztő belegondolni, hogy az eredeti Star Wars-trilógia mennyi változtatáson ment keresztül, és hogy a rajongótábor mennyire elutasítóan fogadta őket. Ez persze érthető is, hiszen miért is kéne megjavítani azt, ami amúgy is tökéletes?

Az alábbi 4 videóban megnézhetitek az összes változtatást, amit Lucas bácsiék elkövettek a klasszikus trilógián. Valahol érthető, valahol tanulságos, valahol szomorú.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása