Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Személyre szabható Star Wars csukák az Adidastól
A Cipő legyen veled!

Az Adidas és a Star Wars közötti kollaboráció nem új keletű, néhány éve már vásárolhattunk méregdrágán cipőket és egyéb kiegészítőket, amelyeket Darth Vaderék ihlettek. Akkor történt például ez a förtelmes Yoda cipő is:

 Az újonnan ébredő Erő Star Wars őrületből természetesen az Adidas sem szeretne kimaradni, ezért leporolta az Originals’ classic Superstar modelljét, amit most újra beoltottak a messzi-messzi galaxissal, hogy a geek a lábukon is érezzék szenvedélyük tárgyát, és hogy a legadekvátabb lábbeliben mehessenek a premierre decemberben.

 A mi adidas segítségével teljes mértékben személyre is lehet szabni a csukákat, rengeteg lehetőség közül választhatunk. A hajtás után láthattok is néhány variációt!

Az Ewokok örülnek. És te?

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr598636490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása