Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

2015 és a terhestorna nehézségei
Június óta sok geek folyt le a Dunán.

Hihetetlen, de már több mint fél éve létezik a Dice & Sorcery. Érdekes, és sok szempontból nehéz időszak ez egy blog/újság/akármi életében, ám legalább olyan kifizetődő és örömteli is, különösen akkor, amikor látjuk, hogy egyre csak nő az olvasótábor és egyre több pozitív visszajelzés jön tőletek. Baromi jó ezt látni és megtapasztalni.

Ezért is illik most folytatni azt az előretekintést, amit már júniusban, a Dice & Sorcery első bejegyzésével elkezdtünk. Akkor csak egy nagyon ködös és általános leírást tudtam adni arról, hogy mi is ez a Dice & Sorcery, még akkor is, ha egészen konkrét és pontos elképzeléseink voltak arról, hogy merrefelé szeretnénk terelni a blogot. Ez valahol természetes, hiszen a online média egy nagyon dinamikusan fejlődő szörnyeteg, amelynek minden nyúlványa és csápja folyamatosan változik és formálódik. Ebből következik, hogy a Dice & Sorcery is sokat változott, fejlődött, de azt se felejtsük el, hogy még mindig

embrionális állapotban van.

A barázdálódásunk már csak tovatűnt emlék, a csíralemezeink úgy működtek, ahogy a csíralemezeknek működniük kell, aminek köszönhetően szervkezdeményeink is elkezdtek kialakulni. Jó úton haladunk, ám még egy nagyon fontos szakasz hátra van.

Növekednünk kell.

De a növekedés nem könnyű dolog. Különösen akkor nem, amikor egy Tumblr-en működő blogról beszélünk. Éppen ezért 2016 első felének legnagyobb feladata az lesz számunkra, hogy a Dice & Sorcery blogból weboldallá fejlődjön. Szerencsére ennek alapjait már nagyon korán lefektettük, időben elkezdtük a terhestornát is, így nem lehet különösebb gond az átállással.

Most már talán fölösleges titkolózni, és elmondhatom, hogy a kezdetektől fogva az volt a cél, hogy a Dice & Sorcery egy pofás és modern weboldal legyen, ahol az összes cikk, írás és miegymás jól rendszerezett, és úgy általában olyan nyalánkságokat és funkciókat kínál, amelyek miatt érdemes lesz nap mint nap csekkolni az újdonságokat.

Nem akarok semmilyen poént lelőni, de meggyőződésem, hogy a hamarosan startoló honlapunk pontosan ilyen lett. Szívünket-lelkünket beleadtuk, rengeteget dolgoztunk rajta, és most elképesztően jó érzés abban a tudatban írni ezeket a sorokat, hogy nemsokára egy minden szempontból profi oldalon folytathatom ugyanezt.  Éppen ezért tűkön ülve várom már, hogy végre átálljunk, és ti is lássátok a megújult Dice & Sorceryt, amely 2016-ban is szállítja majd a legfrissebb híreket és legérdekesebb cikkeket a videojátékok, filmek és egyéb geekségek világából!

Ezzel a jó hírrel kívánok most nektek boldog és sikerekben gazdag új évet a teljes Dice & Sorcery csapat nevében!

-Cae

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr48637582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása