Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Az első lépések diszkrét bája
Az első bejegyzések egyáltalán nem különlegesek. Nagyrészt közhelyesek, unalmasak és leginkább fölöslegesek. De nem ez!

Nehéz dolog első posztot írni. Nemcsak azért, mert fájó a tudat, hogy ez az a bejegyzés, ami valószínűleg csak kevesekhez fog eljutni, hanem mert most illene megfogalmazni valami igazán lényegre törő okosságot arról, hogy miért is lesz érdemes olvasnod ezt a blogot, és hogy mégis mire számíthatsz nálunk.

Élt egyszer egy bölcs, aki egy ihletett pillanatában azt találta mondani, hogy mi, emberek épp annyira vagyunk játékos lények, mint amennyire gondolkodók. Sok szempontból volt fontos ez az észrevétel, de esetünkben azért bír különös jelentőséggel, mert lényegében erről szól a Dice & Sorcery is. Illetve egy picit többről, de idővel úgyis megtudod. Egyelőre legyen elég annyi, hogy a Dice & Sorcery a gondolkodó geekek blogja, ahol megfér egymás mellett az asztali és számítógépes szerepjáték, ahol szeretünk a filmekről és videojátékokról ordítozva vitatkozni és ahol a társasjátékok evolúciója nem áll meg a Catan telepeseinél.

Heti rendszerességgel fogunk jelentkezni hosszabb-rövidebb cikkekkel a legérdekesebb és legfontosabb témákban, amelyek titeket sem fognak hidegen hagyni. A cikkek mellett naponta olvashattok majd híreket a játékok és filmek világából, szóval mindenképp érdemes lesz csatlakozni a Dice & Sorcery közösségéhez!

Csekkoljatok és lájkoljatok minket Facebookon is, hogy teljes legyen az öröm!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr208643200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása